Update... På det hele nærmest. Så er der snart juleferie!

Hollie Nolias værelse & vild glimmervæg

Reklame

Reklame for Primacol | Det er slet ikke færdigt endnu, Hollie Nolias værelse, men vi er godt på vej. Der er stadig kasser der skal  pakkes ud, og en masse legetøj der skal sorteres. Så skal vi ha’ fundet et lille skrivebord og jeg overvejer også et lækkert væg til væg tæppe, så hun sidder blødt på gulvet og leger. Men, sengen er på plads og den vildeste glimmervæg er malet. Den er total disko, siger jeg jer.

Alle børn har fået lov at vælge en effektmaling fra Primacol til deres værelse. Emilie valgte en blå glimmervæg som også er virkelig flot (se den her), og Hollie Nolia gik så også all-in på en lilla Mystic fra Primacol.

Vi startede med at hyggemale lidt på væggen, inden vi gik rigtig i gang med malerprojektet. Den skal have nogle gange væggen, med de forskellige lag, så det gjorde ikke noget vi legede lidt med det hele inden. Meningen var jo det skulle være sjovt, personligt og en fælles ting, med de her værelsesprojekter. Og det blev det.

Lilla er Hollie Nolias yndlingsfarve, og da den så kom i den vildeste glimmer, så var der jo ikke noget at gøre!

Se lige hvor vildt det er!! Det er lidt svært at tage billeder af, men jeg lover jer det glimter, og det er på en hel anden måde end den anden glimmervæg vi lavede til Emilie. Denne her ser du er glimmer, den anden opdager du glimter når du går rundt. Det her er all in, hvor den anden er mere diskret i det. Hvis man kan kalde en glimmervæg diskret.

 


Malingen er fra Primacol‘s decorative serie.

Mystic serien fåes i mange forskellige farver.

 

*Du finder Primacol forhandlerliste her. Ellers giv dem et kald, de er meget hjælpsomme.


 

Grundmalingen males på væggen først, inden glimmermalingen. Glimmeret fik et par gange, og alle hjalp til. Forestil jer lige at være barn, og få lov til det her. De elsker det jo, hvilken pige vil ikke elske at få en glimmervæg?  Det fåes i mange forskellige farver, nu valgte vi bare lige denne vilde lilla.

 

I får lige et sneak peek af de hjørner af værelset hvor der ikke er kaos.

Hollie Nolia har valgt at sengen skal blive sådan her på gulvet, så hun lettere kan slynge sig i den. Overfor har hun en fladskærm til tegnefilm, så hun kan rigtig hygge sig her, og der er plads til mormor i samme seng. Jeg lusker også nogle gange ind og putter hos hende, vi sov jo sammen hver nat inden vi flyttede og det kan jeg godt savne. Værelset er lige ved siden af vore soveværelse, så hun kommer ofte ind og putter i løbet af natten.

Jeg husker ikke hvor sengetæppe og puder er fra, da vi har haft dem længe. De fåes sikkert ikke længere alligevel. Himlen mener jeg er fra Lirimlarumleg, men det må I ikke hænge mig op på. Jeg har lavet dette på Emilies værelse også, så de begge har en himmel med lys i. Lyskæden har jeg fået lov til at beholde fra en udsmykning (reklame?) som Confetti By Panduro lavede. Nisserne er en gave fra mormor.

Hollie & Musen. Mormor kalder nemlig Hollie Nolia for mus, ligesom hun gjorde med mig ♥

I hjørnet overfor har jeg lavet et ligge læsehjørne som hun elsker at sidde i. Her kan hun let nå alle bøgerne selv, eller sidde med iPad og nusse Ginger. Der skal lige lidt mere lyskæde på. Jeg elsker de detaljer ved det her hus, det er så hyggeligt.

Jeg skal nok vise mere når vi er helt færdige. Nu går jagten på et skrivebord.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Update... På det hele nærmest. Så er der snart juleferie!