Den mest geniale beauty nyhed!

Update… På det hele nærmest. Så er der snart juleferie!

Reklame for alt det der indgår i nedenstående

Hold nu op en weekend. Eller uge. Periode for pokker! Hold nu bare op, hvor er jeg træt! Men hey, Wooma får mig til at se flawless ud med det hår her. Når jeg vågner op i morgen, så ser min verden bare helt anderledes ud, så kan jeg nemlig slappe lidt mere af og komme i ægte julestemning… Og gå i gang med at købe de første julegaver.

Det har simpelthen været at tage munden for fuld, at flytte, optage tv-programmer, lave store interviews og have en masse jobs sideløbende + pendling til København. Jeg ønsker mig aller mest en rød kappe i julegave. Jeg er også der hvor jeg kan se at poserne under øjnene ikke sådan rigtig forsvinder mere, og at der er sket et eller andet de sidste par måneder, og det er altså ikke i den gode retning. Jeg har hverken trænet eller løbet siden vi flyttede, ved simpelthen ikke hvornår jeg skulle ha’ gjord det, men jeg savner det. Jeg skal sove på sofaen hjemme hos mine forældre hele julen, og jeg kan næsten ikke vente.

Se lige hvor hyggeligt der er på hotellet her, hvor jeg har boet fra torsdag til søndag. Jeg håber sgu jeg kan lave en god firmaaftale med dem, for det passer lige til mig og ligger super centralt på rådhuspladsen, hvor det har været passende at få både veninder på besøg, samt holde nogle møder.

Jeg vil så gerne dele en masse med jer fra hjemmet, men vi er jo slet ikke på plads endnu, og jeg har haft en del dage i København. Troels’ hus står stadig som det hele tiden har gjort… Vi har ikke engang fået det sat til salg endnu, eller tømt det. Vi prøver bare at få det hele til at hænge sammen rent praktisk med arbejde, og så må vi gå og nusse med det hele mellem jul og nytår. Vi overvejede en varm ferie lige mellem jul og nytår, og hvor er jeg lettet over vi ikke gjorde det alligevel. Jeg glæder mig bare til at ligge i sofaen og få pakket ordenligt ud.

Sidste uge så bla. sådan her ud…

Onsdag satte vi lamper op til over midnat, og kl. 05 ringede uret for at jeg kunne nå op og pakke, få morgenmad, gøre mig klar, få Hollie Nolia i SFO inden skolen og Troels kunne køre mig til toget. I København ventede en lang dag med tv-optagelser og to møder, et om mine selvbrunerprodukter og optimering heraf samt nye varianter, og et møde om et designsamarbejde. Jeg skulle også have været i Aftenshowet, men det gjorde mig nu ikke alverden det blev aflyst, selvom jeg gerne havde ønsket fokus på Unicef som jeg skulle have talt om. Bagefter mødtes jeg med ledelsen af Planbørnefonden, og de andre ambassadører, til vores årlige jule-tamtam… Jeg kom tilbage på hotellet over midnat, og fik så migræne om natten. Great! Op igen kl. 5:30 og afsted til lufthavnen for at tage til et kundemøde i Stockholm, samtidig med jeg filmer til programmet. Vi landede igen 18:30 og på hotellet ventede mine venner, og så videre til endnu en julefrokost.

Så tog jeg lige turen endnu engang, med migræne om natten, men kunne heldigvis sove lidt længere lørdag. Så havde jeg arbejde der skulle afvikles om dagen, og lørdag eftermiddag startede den sidste julefrokost så. Holy SHIT hvor er jeg bare ikke i stand til at køre et tredages julefrokostprogram + et presset program udover. Godt at Troels og Nicolas selv kan arrangere alt med børnene og få det til at gå op i en højere enhed. Lucky me! Det går i øvrigt også bare så godt med Hollie/far/Kolding situationen, og i morgen kommer han forbi igen.

Turen til Stockholm var for at mødes med Swiss Clinic, som jeg holdt et spændende møde med, og spiste frokost bagefter…

Se i øvrigt lige en lækker julegave jeg har fået!

Der blev også tid til julehygge i København… Tre aftener i træk!

 

Image Map

Næste indlæg

Den mest geniale beauty nyhed!