Blue summer vibes

Hollie Nolias lidt for lækre hårmanke!

IMG_6259IMG_6259

Jeg postede et billede af Hollie Nolias hår på min Instagram (her) den anden dag, og det var ret populært. Den lille 2 årige smuksak har, hvis jeg selv skal sige det, det smukkeste hår! Det er langt, blødt, sundt og glansfuldt. Hun er kun blevet klippet een gang og det er lææænge siden. Mit hår er også 100% mit eget, selvom folk tror jeg har ekstensions. Det har jeg ikke. Mange spørger til et tip, og jeg vil bare sige, at vi jo begge drikker vores olie hver eneste dag, og det gør altså en forskel.

Hollie Nolia behøver bestemt ikke sutteflaske når hun skal puttes længere, men jeg lokker hende alligevel til det, for at luske olien i mælken, og så ryger det ned. Aronia giver jeg hende stadig i lidt kakao, og hvad det ellers kan gemmes i.

Til alle små børn, og andre (både drenge og piger) under 20 år, skal man bruge O olien. Hjemme hos os bruger vi N aronia sammen med. Begge dele fåes på min webshop.

O olie HER / Aronia HER.

Opdatering!! Der står virkelig meget info om både olie og aronia herinde på bloggen. I skal bare søge på det oppe i søgefæltet, så får I ALLE svar. Når jeg f.eks. skriver at man skal bruge O når man er under 20 år, og W når man er over, får jeg altid spørgsmålet “Jeg er 18 år, hvad skal jeg vælge”, “jeg er 39 år, hvad skal jeg vælge”, “jeg er 42 år, hvad skal jeg vælge”… Så jeg opfordrer til at man søger lidt blandt alle de andre indlæg jeg har lavet, tak 🙂

IMG_6258IMG_6256

Næste indlæg

Blue summer vibes