Spar op til 80% på BLACK WEEK hos Cocopanda!

Teamwork og vild glimmervæg på værelset

Vi er i fuld gang med at få huset færdigt. Flyttelæsset kommer lørdag formiddag, og så skal det hele bare spille. Vægge og gulve skal være færdige, så vi kan indrette os i vores nye hjem.

Børnene har hver fået lov at få en lidt vild væg på værelserne. Emilie har valgt denne blå glimmervæg, da hendes yndlingsfarve er blå… Og hvilken pige er ikke pjattet med glimmer??

Vi har malere til at male det hele i huset, men lige disse vægge er vi selv med til. Jeg synes det er en god idé at skabe nogle sjove minder fra start, og gøre noget sammen som ny familie, hvor vi også kan arbejde sammen allesammen, og hjælpe hinanden. Så vi gik i flok op på Emilies værelse, og tog hver vores pensel i hånden, så vi kunne få den fine væg klar til indflytning.

Jeg siger jer at tøserne er vilde med det! Hollie Nolia kan næsten ikke være i sig selv over hendes værelse, som I også nok skal få at se.

Malingen er fra Primacol og hedder Let’s shine, fra deres effektmalinger, som de har et stort udvalg af. Hvis man gerne vil lave noget sejt, cool eller imponerende overfor børnene, så er det altså en ret god måde at give dem noget helt særligt på, og så på en ret enkel måde. Om væggen er klar som en overraskelse, eller de selv er med, kan man jo gøre som man vil, men der er ikke et øje tørt når man ser hvordan den shiner og sparkler i lyset. Det er naturligvis ikke kun på børneværelser man kan bruge det, Annemette Voss har bla. brugt det i gangen (se her).

Her finder du en forhandlerliste af Primacol maling 

Emilie valgte farven Montreal.

Det er lidt lettere at se det irl, for det glimter jo alt efter hvordan lyset falder, som var det en glimmer øjenskygge. Umiddelbart ser den almindelig ud væggen, når man ser den på afstand, men når man kommer ind i rummet, glimter det på en passende og smuk måde, uden at være hverken for lidt eller for meget.

Der er lige nu story på IG hvor I kan se den glimte på video.

Der er ikke det store i det, enhver der lige har mod på at svinge en rulle eller pensel kan gøre det. I bøtten her er der en pose med specielt glimmer, som blot hældes i malingen og røres rundt, og så er den klar til at komme på væggen. Den skal lige have et par gange, og så er du dagens helt i skysovs, siger jeg dig!

Du finder Primacols dekorative malinger her

 

 

Image Map

Næste indlæg

Spar op til 80% på BLACK WEEK hos Cocopanda!