Velkommen indenfor i stueetagen...

Hollie Nolias farvelfest med klassen

Inviteret

Fredag er Hollie Nolias sidste skoledag på nuværende skole, inden skolestart på mandag i den nye skole. Vi valgte at holde en farvelfest for klassen, med noget Hollie Nolia elsker at lave – hoppe på trampoliner!

Tirsdag var hele klassen på 24 børn og 3 lærer inviteret i “hoppeland” som hun kalder det, i Bounce i Fields, hvor de alle tog bussen til. Det var næsten unødvendigt med trampoliner, for hun hoppede hvinende rundt som en lille fjeder af bare spænding og glæde. Hold op hun har ventet på vi skulle holde denne dag!

Det hele var simpelthen så fint, og jeg skulle intet gøre. Ellers havde jeg simpelthen ikke orket det, da alt bare falder sammen oveni hinanden denne uge/måned. Så at nyde nogle timer uden at tænke på andet end bare hygge, var genialt. Der var to søde unge fyre der stod for det hele. De hoppede og legede med børnene, sørgede for de fik mad og ryddede det hele op igen. Hollie Nolia havde selv bestemt menuen, der bestod af hotdogs og islagkage, så det fik vi.

Synes lige I skal se spilopmageren…

Bamsen hun har med er klassens “lillefidusen”, som de skiftes til at have med hjemme.

Dejlig dag med klassen, og så gik turen hjemad igen, hvor det var tid til leg i SFO’en.

Image Map

Næste indlæg

Velkommen indenfor i stueetagen...