Kærlighed & tordenvejr

Hollie Nolias første Gucci taske. Jo!

IMG_6464I knoooooow!!!

Det er lidt skørt, men jeg kunne ikke lade være. Jeg er SÅ glad for min rygsæk, og da jeg så det var muligt vi kunne matche lidt… Well. Altså vi er enige om, at hvis man lukker det ene øje, så ligner det magnoliablomster, ik!? Jeg elsker den, og jeg vil elske at vi matcher når vi rejser sammen. Hvis ikke Miss Nolia skulle ha’ sådan en taske, hvem skulle så? ?

IMG_6465

Ja Hollie Nolia er da ligeglad, altså hun elsker den, fordi den er fin og ligner mors. Men om den er fra Bilka eller Gucci, det er vist udelukkende for mors skyld. Og så er det jo heldig at jeg er den voksne, der tjener pengene og bestemmer hvad de skal bruges på.

IMG_6469

IMG_6470

IMG_6472

Jeg må dog indrømme at jeg er lidt skuffet over farven ikke er helt magen til min, og den er lidt varmere i farven i virkeligheden. Havde jeg set den uden at kende modellen, ville jeg tro den var fake – dét er den dog ikke! Men det virker lidt som om der er sparret på kvaliteten, sammenlignet med min, og det synes jeg umiddelbart ikke er helt fair, prisen taget i betragtning.

Jeg har købt den på Gucci.com.

IMG_6466

Se, vi er lige landet med flyveren i Aalborg, og vi var SÅ fine!

IMG_6479

Næste indlæg

Kærlighed & tordenvejr