Så er jeg på banen igen!

Så er det nu, vi skal i gang piger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Hvis vi skal være smækre og lækre til sommeren, så er det altså om at komme i gang. Det er for sent når solen skinner og de andre vimser rundt i små bikinier. Jeg pønser selv på en solferie i starten af maj, så jeg kan ikke selv trække den længere. Det er nu jeg normalvis selv begynder at tænke på den slags, så jeg er klar til sæsonen. Jeg ville ha’ været i gang noget før, men så havde jeg lige en uheldig periode med nogle sovepiller… Dem blir man ikke så frisk af 😉

Jeg håber I vil være med, for jeg starter selv på min egen bog Kom i gang med Mascha Vang, på mandag d. 4. april – og I skal da være med! Det bliver med Anne Bech på sidelinien, så I kan godt regne med det bliver effektivt. Men vi følger altså bogen, så den skal du skynde dig at have fat i, da hver dag naturligvis ikke bare er et uddrag derfra. Så har I også lige weekenden til at læse den, og handle det ind der står i den, så I er klar med maden fra mandag morgen. Husk vitaminer, og gerne olieshots.

Jeg vil også foreslå jer at melde jer ind i Facebook-gruppen “Lækker gås med stram mås“, hvor der flittigt deles erfaringer, tips, billeder og opskrifter. Der er VIRKELIG vanvittige resultater derinde!! Der er mange der taber 4-6 kg. på de 4 uger, og nogle endda mere! Ikke at det skal være en konkurrence i hvem der kan tabe sig mest, men der er simpelthen så sejt klaret af dem der allerede har gennemført de 4 uger, og er blevet nogle pokkers lækre gæs.

Så, hvad skal du gøre nu? Du skal…

  • Købe bogen HER, eller i din lokale Føtex, Bilka eller boghandler.
  • Læse den og handle ind.
  • Evt. handle ind til olieshots, jeg tager selv W og N varianten, du finder dem alle HER og HER.
  • Få fat i noget proteinpulver, jeg bruger selv mest LinusPro WHEY 100 vanilje (fåes HER)

ALLE kan være med, det er dig selv der bestemmer niveauet og du behøver ikke være medlem af et træningscenter. Jeg træner altid ude eller hjemme, og du kan sagtens bruge vandflasker som håndvægte. Alt maden kan købes i et alm. supermarked, og du behøver jo ikke tage olieshot hvis ikke du vil – jeg gør det selv, og vil anbefale det. Men det er helt op til dig.

Som I kan se er der mange glade og lækre gæs, der har fået meget ud af de 4 uger. Det er inde i Facebook gruppen “Lækker gås med stram mås” de skriver det her 🙂

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 13.29.20

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 13.29.49

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 11.05.56

 

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 13.46.39

 

 

Næste indlæg

Så er jeg på banen igen!