VIDEO fra vinterbadning i morges!!!

Kom i gang… Skal vi følges??

Mascha_INSTA-PIX-MAAS-2K

Annonce

Jeg sidder stadig i Sverige, men vender snart snuden hjemad. Det bliver en hyggelig biltur på 2,5 timer, og jeg VED at der er et par stykker slik i en Haribo pose derude. Jeg har syndet for vildt denne weekend, eller egentlig ikke syndet, for var ikke gået i gang endnu… Med mig selv altså 🙂 Men det gør jeg, og tanken var i morgen mandag. Men så tænker jeg, at I måske vil være med? Så for at vi kan følges (og det har INTET med den pose slik i bilen at gøre), så udskyder jeg det et par dage, så dem der vil være med kan nå at købe bogen.

I finder bogen her. Husk evt. olie+aronia også.

Jeg synes selv det er en rigtig god idé at være medlem af Facebook gruppen “Lækker gås med stram mås”, som har over 5000 lækre gæs, der deler tips og støtter hinanden… Og fortæller om resultater. Det er HELT VILDT hvor seje de er!!

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 13.47.11

En anden skriver…

Skærmbillede 2016-02-28 kl. 13.46.39

 

Næste indlæg

VIDEO fra vinterbadning i morges!!!