Lækre protein-havregrynskugler

Det kan alle piger bruge!

IMG_7823

pretty-u-set-of-24-makeup-brushes
I låge nr. 4 gemmer der sig et stort sæt makeup pensler med 24 stk. i en praktisk taske fra Prettyu.dk..
Jeg ønsker mig selv pensler, stort set hvert år til jul, eller også giver jeg et sæt til min mor. Det er altid en dejlig ting at få, fordi vi jo bruger det hver eneste dag (jeg slider dem seriøst op!). Så hvis du står og mangler en gave til en veninde, kusine, kæreste eller søster, så er det altså et godt bud på en gave herfra. Man kan ALTID bruge nye pensler, og man kan ikke få for mange 🙂
Men du kan jo også VINDE et sæt! For at være med i konkurrencen, skal du fortælle hvilken pensel du bruger mest, og skrive dit navn herinde.
Hvis du køber sættet nu, og senere vinder sættet herinde, så får du naturligvis pengene retur, så du ikke står med to sæt.
IMG_8062
Vinderen annonceres d. 25 december 2015.
ANNONCE

Næste indlæg

Lækre protein-havregrynskugler