Ét stk. blogger nede!

Så er jeg på banen igen!

IMG_3903

Annonce

Blir helt glad når jeg er savnet herinde 🙂

Jeg har startet dagen på TREO og Dr. Pepper, som er det eneste der virker på min hovedpine (er heldigvis sluppet af med migrænen), så nu er jeg på pletten igen. Jeg er alene på kontoret det meste af dagen, og startede ud med et interview heroppe, med DR. Det med jeg har ligget i sengen med migræne, det er altså lidt sjovt, for når jeg ligger der og tænker, så tænker jeg i blogindlæg. Jeg ved ikke hvordan alle andre tænker, om det er indre dialoger med jer selv eller I har fortællerstemmen på derinde – men det har jeg hvert fald. Altså fortællerstemmen på. Jeg kan ligger der og sammensætte et indlæg, fordi jeg glæder mig til at skrive det, og fortælle et eller andet. Det er jo ikke de store dybe indlæg der er hver eneste dag, men selv småting kan jeg glæde mig til at fortælle jer om. Nu skal jeg lige ha’ styr på Hollie Nolias nye børnehaveplads, og så skal jeg fortælle jer om hvornår vi skal igang med at blive nogle lækre gæs 😉

IMG_3906 (1)

IMG_3907 (1)

IMG_3905 (1)

Sådan ser jeg ud i dag, men sættet har jeg haft på flere gange. Nederdelen er fra Zara, blusen fra H&M, og de bløde kinder fra sidste uges påskeæg 😉

IMG_3899

Så for satan Mascha, dit magre spektakel… Står du lige der og poser 😉  (ældre billede)

IMG_8254

Næste indlæg

Ét stk. blogger nede!