Baby-tøj-krise!

Skal jeg VIRKELIG ha’ det her på?!!

babyDet er tydeligvis ikke ofte, at Nicolas får lov selv at vælge herhjemme. Så det kan jo godt misforstås, når muligheden byder sig…

Da han skulle skifte ble og tøj på lillepigen, havde jeg lagt tre sæt frem, så han selv kunne bestemme dagens outfit til hende. Men, men, men… Hvad gør man, når der ligger hele tre sæt? Må man virkelig selv vælge? Skal hun mon ha’ det hele på??

Min datter har med andre ord, haft sit første mode-kiks! Og hun ser IKKE tilfreds ud ved situationen. Bemærk den lille fornærmede hønserøv 🙂 Far kunne da ikke tro at han selv måtte vælge, så han gav alle tre sæt på – på én gang! Ja, hun har sågar et sæt indenunder igen, som man bare ikke kan se. Altså tre hele dragter.

Lille Miss Michelin 🙂

Næste indlæg

Baby-tøj-krise!