Det her er SÅ irriterende!

I er CRAZY piger!!!

IMG_8118IMG_8118

Hold nu op hvor er i vilde… I REV jo de YSB ophold væk på en halv dag! Det tror jeg der er nogle kræftramte børn der bliver glade for 🙂

Det vælter allerede ind med mails fra folk der desværre ikke nåede det. Jeg ved godt I tænker “ja, ja jeg tænker lige over det”, når jeg skriver I skal skynde jer, men det passer altså. Der er et begrænset antal ophold, og jeg ved de alle bliver solgt, det er bare et spørgsmål om tid. For mig er det jo ligemeget om det bliver i dag eller i overmorgen… Men det er det måske ikke for jer, kan jeg høre. Dette tilbud præsenterer jeg på radio NOVA i eftermiddag, men I får hermed muligheden før deres 1,3 mio. lyttere.

Jeg har nemlig været hurtig, og har allerede et nyt ophold til jer. Det er til YSB’s søsterhotel Falkenberg Strandbad, som er i samme stil, og suuuuper lækkert!! Jeg har selv været der for nylig, så kender stedet.

I får hele 50% på dette ophold til kun 972 kr. 

Opholdet er for 2 pers. incl. overnatning, fri adgang til spaområder (og de er lækre!) og stor lækker morgenbuffet.

Når du køber dette ophold støtter du min indsamling til Familier Med Kræftramte Børn. ClubMascha er en del af velgørenhedskonkurrencen Superinvestor der kører på radio NOVA. 

Køb opholdet på ClubMascha HER

hotel_1128_2IMG_0275spa6

 

Næste indlæg

Det her er SÅ irriterende!