Kærlighed & tordenvejr

Hollie Nolias første Gucci taske. Jo!

IMG_6464I knoooooow!!!

Det er lidt skørt, men jeg kunne ikke lade være. Jeg er SÅ glad for min rygsæk, og da jeg så det var muligt vi kunne matche lidt… Well. Altså vi er enige om, at hvis man lukker det ene øje, så ligner det magnoliablomster, ik!? Jeg elsker den, og jeg vil elske at vi matcher når vi rejser sammen. Hvis ikke Miss Nolia skulle ha’ sådan en taske, hvem skulle så? ?

IMG_6465

Ja Hollie Nolia er da ligeglad, altså hun elsker den, fordi den er fin og ligner mors. Men om den er fra Bilka eller Gucci, det er vist udelukkende for mors skyld. Og så er det jo heldig at jeg er den voksne, der tjener pengene og bestemmer hvad de skal bruges på.

IMG_6469

IMG_6470

IMG_6472

Jeg må dog indrømme at jeg er lidt skuffet over farven ikke er helt magen til min, og den er lidt varmere i farven i virkeligheden. Havde jeg set den uden at kende modellen, ville jeg tro den var fake – dét er den dog ikke! Men det virker lidt som om der er sparret på kvaliteten, sammenlignet med min, og det synes jeg umiddelbart ikke er helt fair, prisen taget i betragtning.

Jeg har købt den på Gucci.com.

IMG_6466

Se, vi er lige landet med flyveren i Aalborg, og vi var SÅ fine!

IMG_6479

   

131 kommentarer

 • DM

  Wow, hvor er den smuk!!! Den passer perfekt til HN… Hun er heldig at have en mor med god stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Guddddd? Hvor er den fin! Ej det køb forstår jeg godt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Græder af begejstring!!!!! Hvor ER den fiiiin!!! Det er jo crazy, hvor meget den bare passer spot on til Hollie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Græder af begejstring ?? Er det ironisk eller overdrevet ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ingen af dine forslag!! Betragt det som en begejstring for noget SÅ lækkert som den lille taske. Var der andet!?!?
   Ellers må du ha’ pøj pøj i din lille sure verden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Ej hvor er den bare fin ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, den er sød!

  Jeg må strakt ind og kigge på sådan en sag – bare til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh hvor er den fin? Jeg har også købt matchende bluser fra Mads Nørgaard til min baby og jeg – problemet er bare, at min baby er en dreng, så det bliver vist ikke ved med at gå??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Åh gud hvor er den fin, og så sød med blomsterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Nielsen

  Wauw?????… den er da virkelig skøn??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Synes snart det er på tide at du adopterer mig? Den er virkelig fin ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Den er virkelig flot, Mascha. Din skønne Nolia er heldig med en mor som dig, der forkæler hende og bader hende i kærlighed og kvalitetstid. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Kære M,
  Har slet ikke fået sagt velkommen til nabolaget.
  Det er hermed gjort.
  Jeg synes du skal blive ved med at lægge billeder op af din datter og købe alle de tasker til hende som du vil.
  Jeg ville dog ikke selv aktivt formidle historier om at mit barn opfører sig som en diva og lige har fået en sprit ny Guccitaske.
  Hun er jo skøn at se på, har super fin kontakt til sin omverden og gør herlige ting.
  Det burde i mine øjne være det offentligheden så.
  Det her er kun et udtryk for min holdning.
  Hun skal en dag ud i verden på egen hånd, i skole og SFO.
  Jeg arbejder med børn, og jeg ser hvordan nogen professionelle og andre forældre i forsøg på at forstå noget helt almindeligt adfærd hos et barn har svært ved at holde sig til relationen og situationen det er opstået i.
  Der medtages ofte detaljer, der mere er udtryk for personens fordomme end noget andet.
  Fordomme de selv ville være flove over hvis de blev italesat.
  Jeg er ikke ude op at skamme nogen ud eller sige de er en dårlig mor.
  Det er slet ikke mit ærinde.
  Jeg synes ikke det er nødvendigt at et barn skal kæmpe imod flere fordomme end højst nødvendigt.
  Jeg ved rigtig mange lærere og pædagoger ikke kalder deres børn modenavne af frygt for at det bliver et nyt “Brian”, de tænker også meget over, hvilket tøj de giver barnet på, for at undgå de fordomme der opstår i kølevandet på en lidt for dyre flyverdraget. Ja, sådan er der så meget.
  I sidste ende er det vores eget valg.
  Dejlig påske til jer i det jyske.
  Kh. BirgitteP

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cia

   BirgitteP, man kan også vælge at lære sine børn at sætte sig ud over Janteloven – give dem nok kærlighed til at stå imod fordomme med og gøre verden til et sted, hvor vi ikke skal ligge under for smålighed.

   kh Cia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BirgitteP

   Kære Cia,
   Jeg er helt enig i alt, hvad du siger. Og selvfølgelig er det her en livsstilsblog med et lækkert budskab om at give den gas og tro på sine drømme. Jeg er på samme hold som dig og Mascha.
   Du misforstår mig vist.
   Man kan ikke som barn sætte sig ud over sine omgivelser. Man udvikler sin indentitet i et samspil med de voksne og børn man møder.
   Det jeg siger er: At den dag der skal arbejdes med pige/dreng-relationer i klassen, så er der nogle fordømme der kommer frem. De har sikkert levet i bedste velgående i det skjulte omkring nogle af drengene er voldsomme og nogle af pigerne er styrende og diva-agtige. Det Mascha siger om sin datter, det siger andre om hende, og det ender ofte med at blive den virkelighed andre vil søge efter at få bekræftet.
   Hvis hun var min trold ville jeg tale hende op som en helt særlig almindelig pige, der er jo også nok af dejlige øjeblikke og skønne billeder til at opretholde det billede. God påske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Men hvornår skaber min datter sig som en diva, og jeg fortæller om det? Jeg er helt pas på, hvad du mener med det. Og har folk foredomme, så er det altså dem den er gal med og ikke mig. Jeg kunne aldrig drømme om at købe en billig flyverdragt til min datter, af hensyn til andres… Ja det må vel være misundelse, hvis man kan ha’ noget imod det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BirgitteP

   Ok, det kan være jeg tager fejl. Jeg synes jeg har læst dig omtale hende som en diva – og hvor har hun det fra. Ha ha! Jeg må have misforstået det. Fint nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   De ting jeg skriver i ironi på blog eller IG, går jeg ikke ud fra at forældrene er så hovedløse at fortælle videre til børnehavebørn. Det tænker jeg er en selvfølge, for almindelige voksne mennesker 🙂 Børnene aner jo ikke noget, det kan de kun få fra de voksne, i den alder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Bare et lille harmløst indspark – nu skrev BirgitteP jo ikke, at “din datter skaber sig som en diva”, men at “Jeg ville dog ikke selv aktivt formidle historier om at mit barn opfører sig som en diva”. Der er alt andet lige stor forskel på de to formuleringer.

   Når det er sagt, Mascha, så skriver du netop ofte, at HN opfører sig som en diva. Hvor du også beskriver detaljeret hvorfor. En hurtig søgning på ordet diva på din blog giver ihvf mere end 10 indlæg, hvor du skriver om netop HN og betegner hende som diva.

   Det kan da godt være, at du skriver med ironi – nogle gange mere tydeligt end andre – men det ændrer jo ikke på, at BirgitteP så har ret i, at du aktivt formidler historier om, at din datter opfører sig som en diva.

   “Mit lille diva-yngel har været med rundt i dag, og hun slægter sin mor på, på mange områder”

   “Det har været så hyggeligt, og en bestemt lille diva har kørt onkel Henrik rundt om lillefingeren”

   “Mors lille diva-mus!”

   “Den lille diva ønsker jo at gøre sig bemærket konstant. Som i HELE tiden!”

   “Sidde i boblebad fyldt med blomserblade og se tegnefilm, den lille diva!”

   “Da jeg havde pakket stampede den lille diva i gulvet “jeg vil ha’ NY taske med moar!!”

   “Hollie Nolia skulle naturligvis gøre sig bemærket i kirken… Lille opmærksomhedskrævende diva”

   Jeg vil ikke så dybt ind i dialogen om, hvorfor nogle folk har en holdning mod nogle af de ting, de læser herinde – men jeg synes da, at der skal være plads til også at udtrykke “modstand” og ikke kun bekræftelser og anerkendelse. Det er jo en offentlig blog, hvor du åbner dig rigtig meget om dit privatliv.

   Så skal man altså også være forberedt på, at man indimellem tager ophold på øretævernes holdeplads. Det er uundgåeligt og et valg, du har truffet, når du vil leve af det her.

   Jeg synes bare, at jeg tit ser dig selv og andre folk skrive om MISUNDELSE herinde. Det behøver jo på ingen måde at have noget med dét at gøre. Jeg tror da f.eks. ikke at én eneste herinde er misundelig over, at du kan købe en taske til flere tusinde kroner til dit børnehavebarn – helt seriøst – det kan man da ikke være misundelig på.

   Det var noget andet, hvis der var tale om noget virkelig indholdsrigt, berigende eller noget, der på anden vis ville bringe essentiel værdi ind i dit eller HN’s liv. F.eks. en dejlig rejse. Det kan jeg godt forstå, at folk kan blive misundelig på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   For mig er diva = selvstændighed, tro på sig selv og kende sit eget værd. Det er power, og for mig et utrolig positivt ladet ord. Det er der ikke for alle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Ok, Mascha – men netop fordi der er mange forskellige måder at tolke ord og betegnelser på, så skal man jo også kunne rumme andres tolkninger – og ikke bare sin egen. Derfor svarer og kommenterer folk jo tit ud fra en anden tolkning end din.

   Når man googler ordet diva, så står der bl.a. dette i en online-ordbog (og det er ikke just positivt ladet):

   Diva: a bitchy woman that must have her way exactly, or no way at all. often rude and belittles people, believes that everyone is beneath her and thinks that she is so much more loved than what she really is. selfish, spoiled, and overly dramatic.

   Det er ihvf nok ikke et klistermærke, hverken HN eller andre har lyst til at have på sig; hverken pga sin mors eller andres tolkninger. Det var nok lidt dét, BirgitteP forsøgte at komme med konstruktive input til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Jeg kan helt ærligt ikke sætte mig ind i, at der er folk der føler behov for at kommentere på det – altså jeg er målløs, men vant til det, og kan simpelthen ikke tage det seriøst. Jeg forstår man følger med og lader sig underholde, men at tage den videre end det, det overgår alligevel min forstand. Det kunne jeg aldrig selv finde på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Hej Mascha
   Det er længe siden jeg har kommenteret på din blog, det gjorde jeg af og til førhen, men nu er jeg simpelten nødt til at pippe op !! Hold nu k…, hvor må du dog nogle gange være træt, træt, træt, TRÆT i hovedet – jeg ved godt, at du lever af at blogge og dermed selvfølgelig også er interesseret i, at der er noget interesse omkring din blog – men der må dog være grænser, tænker jeg. Jeg ville blive så træt af de kommentarer, hvis det var min blog. Hvor er nogle folk dog emsige og har så frygtelig travlt med alverdens ting. Jeg ville seriøst ikke kunne holde det ud. Alle bruger deres penge, som de har lyst. Nogle har flere penge end andre og alt kan ikke være retfærdigt i denne verden. Hvis du har lyst at købe en dyr taske til din datter – så vær så god, det er der ingen som skal blande sig i. Hvis jeg havde lyst at kommentere på noget nogle bloggere skriver, så er det for at skrive tillykke, flot eller godt. Jeg ved ikke hvorfor, at folk har så stort behov for at gøre sig bedrevidende og kritisere, det er jo fanme en helt hobby for nogle personer. Jeg tænker, at populære bloggere jo ikke skal være lige så kedelige som os gennemsnitsdanskere, så var der jo ingen som gad at læse, hvad I skrev. Og du har nogle gange skrevet om lille Hollie’s divaagtige stædighed, og jeg har ligget flad af grin, fordi jeg ved jo godt at overdrivelse fremmer forståelsen, og at du elsker hende overalt på jorden, selv om hun er stædig. Du fortæller jo også om, hvilken god og hjertelig pige hun er, at du gerne vil give sit legetøj væk, da du rejste ned til “de fattige børn”. Der er bare nogen som skal vende og dreje ALT og blive forarget over det. Du skal absolut ikke føle dig forpligtiget til at retfærdiggøre dine køb, meninger, holdninger over for dem, fordi så kan du fanme få nok at lave !! Jeg forstå så godt, at du bliver skuffet over BT, undskyld mig, sådan en mærkelig måde at drive netavis på, fatter ikke at nogen gider læse det.
   Jeg elsker fortællingerne om dine søde datter, som til tider er stædig lige som alle andre sunde og raske børn i den alder – og jeg glæder mig på hendes vegne over at hun har fået en fin ny rygsæk 🙂 – – – og ønsker jeg en dejlig påske hos familien i Jylland.
   mange hilsner fra Jane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Ja TRÆT… Det er helt ubegribeligt! Hvis jeg skulle stoppe som blogger, ville det være fordi jeg ikke orkede folks tåbelige kommentarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

   Jeg vil hellere kalde min datter for en diva, end for en “prinsesse” som alle andre gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Tænkte det nok….men venligst ikke overvej at stoppe, selv om jeg godt forstår dig ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fruberg

   Mascha´s blog, Mascha´s valg om hvad der skal blogges om. Take it – or leave it. Jeg personligt, elsker at følge med. Men her i vores hus gør vi også meget ud af at fortælle vi elsker hinanden, og sørge for at alle har det godt. Uanset hvad der så gør os glade. Er det så en GUCCHI taske, eller at mærke foråret titte frem. Vi er alle født forskellige, og har alle forskellige værdier – holdninger og meninger. men hvad der gør en glad- står for egen regning. Hvis man ikke kan lide at læse det man læser, kan man jo “zappe” væk. Det er nemlig også noget vi er født med – at vi kan vælge fra og til!!! Jeg fornemmer SÅ MEGET kærlighed når jeg læser med på denne blog, mor og datter imellem, så jeg er sikker på Mascha lærer hendes ” lille Diva”, hvad livet også handler om – GO Mascha Girl og team Diva.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

   Det var vidst i gamle dage Birgitte… For sådan er det gudskelov ikke mere..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BirgitteP

   Jeg tror godt jeg ved hvad du mener. Jeg er ikke enig. I dag handler det rigtigt nok ikke så meget om at man ikke må stille sig ud, for det har gudskelov ændret sig. Men jeg tænker på barnet tryghed. Der er en tryghed i at man i barndommen ikke skiller sig ud. Se på Mary og Frederiks børn. De går i ret almindeligt hverdagstøj og går i folkeskole og på SFO. Det er et helt bevidst valg. Og et godt valg synes jeg. Jeg kunne ikke have rådgivet dem bedre. De fremstilles som helt almindelige børn og ikke som prinser og prinsesser eller divaer.
   Min holdning er kun udtryk for hvordan jeg selv ville håndtere det. Jeg skriver det kun for det er ikke sikkert at Mascha har det fokus, og mit perspektiv er bare et perspekt. Dit er et andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit

   Jeg er helt enig med dig BirgitteP. Dejligt når folk også sætter ” en ære ” i at deres børn også skal være ” almindelige “. De behøver ikke at være i centrum hele tiden. Det har ikke noget med Janteloven at gøre at man ikke synes at et 4 årigt barn behøver en Gucci taske. Det har noget med holdning og værdier at gøre. Hvordan bliver man mon som teenager når man allerede for
   ” tillagt ” sådanne værdier som 4 årige uanset om forældrene har råd eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Søde damer.
   Her er der vist tale om ikke at lade en bekymring fare forbi;0)
   Ingen af os ved om Hollie overhovedet ved hvad den taske har kostet eller om hun er bevidst om at den er “finere” end andres rygsække. Lad dog barnet (og moderen ;0)) være glade for den taske!
   Når nu hendes mor er god til det med økonomi (og jyde;0)), mon så ikke at den kære Hollie nok skal få lært at tingene ikke kommer af sig selv? – og hvis ikke, så behøver det jo ikke være jeres bekymring;0)
   God dag til alle, med ønsket om at vi hver især holder af vores egen hverdag❤️ Jannie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi

   Moncler børnejakker til 5000-6000 stykket er vist ikke ‘normalt’ børnetøj.. du ser aldrig kongefamiliens børn i andet (bare til info) og det er LÆKRE jakker så jeg kan godt forstå dem! Men det er altså ikke almindeligt børnetøj for mange.. bare så vi har dén på plads?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BirgitteP

   Er det mine kommentarer, der er tåbelige?
   Vi er jo åbenbart bare uenige om hvorvidt det er en god ide at kalde en 4 årig en diva og skrive på sin blog at man har givet hende en Guccitaske.
   Det er vel ok og det er der vel også plads til.
   Jeg skriver også at jeg ikke har nogen mening om det er rigtigt eller forkert.
   Tak Charlotte for eksemplerne. Det var lige dem jeg mente.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Er du klar over hvor mange jeg kender der kalder deres døtre for divaer??? Og det er vel t mærke også piger som ALDRIG kommer i nærheden af at få en Gucci-taske… Hold nu op med at gøre det til et issue som det ikke er… Hvad så med alle de mødre der kalder deres børn prinser eller prinsesser? Det er da i min verden ikke en skid bedre. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge den betegnelse for et barn som IKKE er prins eller prinsesse. Derimod kan alle børn være en diva, djævel eller hvad man ellers kan pådutte dem af “kælenavne”…
   Og lad da så være med at koge suppe på noget af det, som ofte bliver skrevet i ironi her på bloggen… det er efterhånden ved at være trættende at læse med for der er så meget brok blandt dem der følger med… HVORFOR følger man én man tydeligvis ikke er enig med eller som man synes er forkert på den? Du kan frit unfollow hvis du ikk kan klare mosten…
   Personligt følger jeg med for at få inspiration til forskellige ting, for jeg synes netop Mascha kommer så meget rundt omkring… og om hun handler i H&M eller Gucci, det er da fuldstændig ligegyldigt… Come on man…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Du har helt ret i at din ser ud til at være i bedre kvalitet, men når det så er sagt, er den stadig enorm fin og flot, og så længe der jo ikke skal tunge ting i den er det jo ligemeget hvor den er fra, den holder sikkert længere end en bilka så 😛
  Det skal du sgu ikke forsvare, som du siger, du tjener pengene, og Gucci skal jo også leve, ikke? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ammen, den er da bare henrivende – og pokker stå i at vælge en H&M-udgave, bare fordi man er bange for andres misundelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor er den sej og hvis det ikke er Hollie skulle have en taske med lige den blomst, hvem skulle så.
  Håber i får en god påske i jylland <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Må indrømme, at jeg tænkte ‘ej!?’ da jeg så Guccikassen i starten af indlægget … Meeen så læste jeg det, du skrev, og hånden på hjertet så kunne det lige så godt have været mig det dér:-)
  Du VED, at nogen vil blive forargede over, at du køber Gucci til din fireårige, men alligevel står du ved det. Det er fandme sejt!
  Håber, I bærer jeres tasker med stolthed og ikke giver nogen fucks over de fordømmende blikke, der helt sikkert kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Hej M

  Er der plads i den til en alm ipad den er nemlig et must herhjemme for min datter på 4,5 at sku ha med når vi på tur .. jeg er total med på det med at matche og den er så fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Åh Gud dog! JA TAK! Den taske er da for h*lvede mega monster fed! Ohg at du ligefrem vælger et match er da kun prikken over I’et! -☝????
  hvor er jeg forelsket i den måde du er på og fandme så om du står ved det! Du er LIGE den mor for HN som du skal være, og jeg er helt sikker på at hun elsker dig for det, hun virker vidst nok til at have det lige som hun skal have det! Jeg er sikker på at hun har det som blommen i et æg! Jeg ELSKER DIN TILGANG til livet og jeres måde at leve/være på! Du gør det så SKIDE godt. Du er en fantastisk mor, og hvis folk har så ondt i røven over at du køber en taske matchende til din fra GUCCI, jamen så kan de da lige nøjagtig tage Puk maxien og køre en tur i Bilka og købe matchende til dem selv! Tommel op for dig! Jeg er forelsket..

  Jeg er 22 år gammel og mor til to søde børn, en dreng på snart 4 og en pige på 2,5 som er født med en sygdom kaldet hydrocephalus (vand i hovedet) OG jeg er stor fan!
  Keep up the good work! Du er bare heldig du kan og det synd at folk ikke kan onde dig det!
  GOD PÅSKE! ☝??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Så fin?✌? Ved du om den fås til dreng evt med biler????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fin rygsæk 🙂
  Hvad du bruger dine penge på, kradser ikke mig. Men hvad jeg kan blive så umådelig TRÆT af, og slet ikke forstår – det er at de unge journalister (især pigerne) på BT hiver en historie ud af din blog og blæser den STORT op på forsiden!!! Er det så nemt at være journalist idag? Man laver bare ‘copy paste’, og så er der en historie hjemme.
  Kære ‘journalister’ – skab jeres egen historier – gå ud og oplev verden , tro mig!, der er ting som er meget værrer derude, end at Mascha har købt en børne Gucci rygsæk.
  God påske til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   …. Og skriver sødt og pænt til mig, om de må tage mine billeder og bruge, for så at dreje artiklen negatisvt. Skuffende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   ja, det er svagt! Øv.
   Jeg tænkte også på om dem som kommenterer, til dels hårdt, uforskammet og negativt, på din facebook profil, måske ikke lige havde regnet med at se deres kommentar på forsiden af BT 😉 Med fuldt navn og det hele …..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Nåhh ja, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Men Mascha du får en masse clicks til din blog, så du sidder vel at jubler og klapper i hænderne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Så flot en taske. Hvis jeg havde råd ville jeg da også købe den til min datter ???
  Mascha, vi elsker at se de ting du køber til dig selv og til Hollie Nolia – fra Bilka eller Gucci – alt ? så bliv endelig ved med det ?
  God påske ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Orker Jakobsen

  Fed rygsæk! Og jo, det ligner magnolia. Jeg er faktisk overrasket over, at så kendt et mærke ikke laver et spænde ved maven. Er det der uden, jeg kan se det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Okay, så skete det som INGEN havde forudset!!!!!: Min man ved godt at jeg har fulgt dig i en del år efterhånden, men det er ikke noget som han ligger den store interesse i. Imens jeg står og laver frokost siger han pludselig: “Har du set at Hollie har fået en ny taske??…-Mascha er vist ikke så tilfreds med kvaliteten”…..

  ………………WTF?????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AN

  Hej Mascha. Det her spørgsmål har faktisk intet med Hollie at gøre, men jeg aner ikke hvor jeg ellers skal spørge ? Hvis jeg skal til et arrangement næste fredag, hvornår skal jeg så bruge din selvbruner for at få det optimale resultat? Og kan jeg barberer mig om fredagen, uden selvbruneren forsvinder på benene? Knus fra mig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fryd

  Hej mascha.
  Hold nu kæft man kan få meget ballade for en taske?

  Harers will hate!

  PS jeg har ikke ondt i røven, ville satme da ønske jeg kunne give min kærestes datter det samme, men så langt rækker vores pengepung ikke ? Anyway du giver masser af inspiration, i forhold til noget der er i vores budget alligevel, når vi skal rejse til sommer kunne det da være ret så cute at matche❤️

  Tak for endnu et besøg på din skønne blog.

  Knus fra Fryd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det er sku go´stil 😀
  Kommer du omkring Suldrup – her i påskeferien – så hold inde til en “High Five” 😉 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det er lidt som om din blog nogle gange tager en drejning til et online debat forum hvor hård-ondt-i-røven jalousi bliver dyrket, istedet for en blog man læser af interesse og for at blive inspireret. Kvinder (…..!) ??
  Godt du ikke lader dig påvirke af det og mega Nice tasker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh gud hvor er janteloven dog til at brække sig over… Jeg syntes det er fedt du bruger pengene på din datter. Det er DINE penge, og DIG der har tjent dem.
  Hvis folk har så ondt i rumpetten, så kan de til enhver tid vælge at smutte fra din blog…

  KEEP UP the good work…

  PS. : Who are they to judge ?? Om Hollie Nolia opfører sig som en lille diva, er jo kun tegn på at den lille fis ikke vil finde sig i bullshit når hun starter i skole…. Thumbs up til HN herfra….. diva = måske …… smuk = HELL YES

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skovrup

  Træt, med træt på ? Jesus der må være nogle “kloge-åger” der har et mega kedeligt liv.,når der bruges SÅ meget tid på at være belærende og bedrevidende omkring valg af en matchen taske ?!?!?
  Fed taske – lækker unge- selvstændig mor??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den er da for lækker, og den passer 100% til
  Hollie nolia ? I love it ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  CHRIST, for fanden, altså. Hvor skal man dog have store patter i dagens Danmark, hvis man skal lægge øre til alt det bullshit, folk kan komme med. Hør lige her; tasken er købt og betalt! Om det har kostet den glade ejer (s mor) 50 kr eller 5000 kr – hvad forskel gør det for dig, som får ondt i røven over det? Jeg forstår det ikke. Ville jeg bruge 5000,- på en taske til min datter? Aldrig. Jeg har ikke råd. Men hvis dét skal gi’ ondt i røven, så må livet godt nok være en lang omgang op ad bakke i knæhøj lort og modvind. Øv, hvor er det trist, folkens…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Du er en dejlig mor, med et dejligt barn….og så skråt op med resten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  SÅKLART UNGEN SKA HA EN GUCCI RYGGSÄCK OM MAN HAR RÅD!
  Så himla fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kimarie

  Den er da så fin den taske ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nevenca

  Frk Vang – Vil ikke udelukke at min næste mission bliver at finde en kattebakke som du beskriver på IG ? Så kan de tarvelige mennesker få endnu mere at snakke om..!! Rigtig god påske til dig og dine nærmeste ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Synes den er fantastisk i den lidt mørkere tone! Jeg vil i hvert fald gerne overtage hvis hun en dag falder for en Bilka-model i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvad du bruger dine penge på, kunne jeg aldrig finde på at blande mig i – selvom jeg overhovedet ikke forstår hvorfor en lille pige skal have en Gucci taske. Jeg kunne godt tænke mig at vide, nu når du skriver det, hvorfor er det dit behov at den skal være Gucci.??
  Og jeg er ikke misundelig, for jeg ville også have råd til at give mit barn en Gucci taske, men synes ikke det høre hjemme på et lille barn (bare lige inden dine søde fans går til angreb?)
  Og til slut, så lever vi heldigvis i et land, selvom det er et jantelovslands, hvor man kan købe hvad man vil og give sin mening til kende, selvom nogle synes det er træls eller dumt. GUDSKELOV for det. God påske?☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Den er fantastisk ❤ Tillykke med købet ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rejsentilmitnyeliv.dk

  Forstår ik hvorfor folk skal være så enesporet, så det kun er det de siger eller gør, der er det rigtige.
  Vi har alle ret til at leve det liv, vi ønsker for selv.
  Så hvis de synes det er skørt eller forkert det du gør. Så hold dog op med at følge med her.
  Køb og gør alt det du har lyst til dig og lille pigen og hver stolt over dig selv, at du kan.
  ? Dann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Poulsen

  Ej, men det er da simpelthen den skønneste skoletaske, jeg i mit liv har set.
  Jeg har boet i Marbella i Spanien og det havde 90 % af alle pigerne på mine børne skole. Gucci eller Louis Vuitton skoletasker, skoletasker, hårbånd, ja alt skolen ikke havde dikteret børnene på.
  Og INGEN så skævt til det. Lad nu for pokker da folk give sine børn det på, vi har råd og lyst til..
  Den jantelov er fandeme til at lukke op og ….. i.
  Og lad mig lige vide, hvis du finder en Gucci kattebakke???
  God påske fra Gucci elskeren☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Og Spanien har jo ikke massive problemer med arbejdsløshed blandt ALLE unge – så helt sikkert ikke noget man kigger skævt til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Du aner ikke meget!… i Spanien er der ingen jantelov OG det har intet at gøre med arbejdsløshed. Lad være med at skrive om noget du ikke ved

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tre påstande uden backup.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Hvor skal man bare holde sin mund, når man kun har så dum en kommentar at komme med.
   Hvis du havde læst min kommentar, så ville du have set, at jeg skrev Marbella, hvor pengene flyder.
   Og undskyld mig, men bør man så ikke gå med dyre tasker, have en bil, et hus, hvis man bor i et land med stor arbejdsløshed.
   Eller sågar købe mad, fordi andre sulter.
   Nu stikker det godt nok af for mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Synes det er super hamrende fedt, egentlig bare fordi det endnu engang viser, hvad mødre er villige til at købe og betale for at matche deres børn. Det er max underholdning og alle pengene værd at se på ? ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Win win
  Mega billig PR og Hollie fik også en taske.

  God gået Team Mascha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Jeg burde slet ikke ha betalt for den taske, Gucci har fået alt for meget omtale OG penge ud af det – det er sgu lige før jeg kan trække den fra på marketingskontoen, haha!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Hvis din kommentar omkring din PR-værdi for Gucci var ironisk, så var den sjov. Er dog tilbøjelig til at tro, at du rent faktisk mente det ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Er stadig meget beæret over den presse, du har fået. Jeg ville helt sikkert kontakte G og få et samarbejde op at køre:-)

   Mascha PR. Genialt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Eilertsen

  Fin taske – men hvorfor skal det egentlig offentliggøres. Det er da kun af interesse for de nærmeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Det er da ikke kun interesse for de nærmeste, umiddelbart virker det til at have RET stor interesse, hahaha!!

   Det er en blog det her… Der skriver man om den slags. Hvert fald på min 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minus

  Fin og sød taske tillykke med den..Hvad har du købt til den kommende fødselar? Min mand fylder også snart 40 og jeg mangler en god ide. Er et armbåndsur for kedeligt? Har desværre ikke råd til Gucci, så det må blive Hugo boss eller lignende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Flot taske til en lille diva 🙂 og selvfølgelig vil hun gerne ligne sin mor i et og alt 🙂 hun er jo allerede en lille kopi 🙂

  Selvfølgelig må man gøre og præge sit barn på den måde man ønsker , man skal bare gøre sig klart, at det kan have nogle konsekvenser fremadrettet , hvis ungen tidligt vænner sig til luksus . Der bliver jo en dag, hvor de selv skal videreføre deres liv og jeg tænker, at det kan blive hårdt at lade sig nøje , hvis man altid har været vant til mærkevarer og økonomien ikke kan bære det .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nips

  Jeg er sidst i 30erne og alenemor til tre børn ml 9 og 12 år. Mine børn er forskellige – men har alligevel det tilfælles, at de på forskellige tidspunkter har opført sig som divaer, gimper, møgunger, hustyranner, mor-uddrivere, de har ville få mig til at flytte hjemmefra (et øjeblik HAR jeg været flyttet hjemmefra- i fa. bilen), de giver mig vitterlig grå hår og ekstra rynker, de har været både billig til salg og gratis OG alligevel, så er de i sidste ende de mest elskelige individer jeg nogensinde har mødt. Jeg er aldrig bleg for at hverken de eller andre ved hvordan de OGSÅ er (pisse udfordrende) og det til trods, så har jeg vitterlig nogle meget rubste og næstekærlige børn-som evner at reflektere og udvise enorm empati uden at give køb på dem selv. Hvis NOGEN forældre NOGENSINDE påstår, at de ikke har tænkt det samme som mig er de fulde af løgn! Min pointe er, at børn ikke møder børn i børnehaven, skolen eller SFOen, som tænker dårlige tanker om de andre børn. De er alle én side af samme sag, børn: elskelige og pisse udfordrende. Skulle der være en negativ tone hidhører den forældre som er uærlige og dét bør tilgengæld gøres til genstand for debat.
  Jeg ELSKER at du så befriende skriver at din datter OGSÅ kan være en udfordring med sin store personlighed-såvel som elskelig for hele sit væsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen

  Hej i2
  Må bare lige skrive til jer. Det er helt ok dine penge dit ønske ?? Håber i får en dejlig påske i det jyske ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Jeg er fuldstændig målløs! Hvad er det lige, der sker, når en hel hønsegård ?????går amok over en GUCCI-rygsæk, der er købt og betalt? Er der gået noget fra jer? NEJ! Få jer et liv og hold jer væk fra bloggen, hvis I kun har lort at lukke ud. Misundelse er en grim ting…

   Og Mascha, den rygsæk er så fin? Knus og god påske til dig og Hollie?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Er fuldstændig ligeglad med hvad du bruger dine penge på, men forstår ikke, hvorfor du skriver det på bloggen, hvis du ikke magter folks kommentarer. Du VED da, at det falder folk for brystet, så hvis du bliver SÅ træt af kommentarerne, så lad være med at skrive det!!! Du lever trods alt af dine læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Olsen

   Thilde, er fuldstændig enig i, at når Mascha vælger at udstille sig selv (og sin datter, ikke mindst!), så må der tages imod de kritiske kommentarer, der følger.

   Mascha kunne jo bare købe en Gucci-taske til din datter uden, at dele det på sin blog. Så ville hovedformålet med, at datter gerne vil være som mor, være opfyldt. Og så kunne de nyde samhørigheden gennem materialistiske goder sammen i al fordragelighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tom Elnes Christensen

   I er med på, hvad Mascha lever af, ikke? Og at folk kan få så ondt i røven over et køb af en skoletaske undrer mig synderligt.

   Selv har jeg investeret omkring 20.000 i et spisestel. Er det også forargeligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Jeg forholder mig slet ikke til hvorvidt det er forkert eller ej-blot til, at Mascha bliver SÅ træt af folks reaktioner. Hvis hun ikke gider folks reaktion kan hun enten lade være med at poste, lade være med forholde sig til det eller lade være med at have en blog , hvis eneste eksistens afhænger af de folk, der læser den. At blive sur over, at læserne forholder sig til det hun lægger op er latterligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hørt, Thilde

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Man må gerne forlholde sig til om tasken er pæn eller ej, men f.eks. at kalde mig en dårlig mor/menneske, fordi jeg har købt en taske, det er ikke okay. Heller ikke selvom jeg er blogger og offentlig person. Det er lavt, svinsk og decideret ubegavet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja netop, Tom. Og når Mascha vælger at flashe sin nyindkøbte Gucci-taske til sin datter på sin blog, så må hun også være forberedt på, at ikke alle falder på halen af begejstring.

   At du selv bruger 20.000 kr. på et spisestel, synes jeg på ingen måde er forargeliget – synes blot det er helt ufattelig dumt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Det har du til gengæld helt ret i-og den del er jeg enig i, men du bliver jo også fornærmet, hvis folk tillader sig at have en holdning om, at det er mange penge for en taske, og det VED du sgu godt, at nogen af dine læsere har. Tonen skal være ordentlig- begge veje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tom Elnes Christensen

   Så du er den eneste selvhellige i det her land, der aldrig har brugt én eneste ufornuftig krone hele livet? Det tror jeg ikke på

   Mine 20.000 er brugt på samme måde som Maschas 4.500. Når jeg havde dem, og fordi de gjorde mig glad. De er brugt løbende over 15 år (og nærmer sig i øvrigt nok 30.000 når jeg tænker mig om)

   Lad den, der aldrig nogensinde har brugt én eneste unødvendig krone på NOGET som helst kritisere… og lad så alle andre passe deres egen næringsvej – evt. kan de jo finde en anden blog at følge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BirgitteP

   Citat: “Man må gerne forholde sig til om tasken er pæn eller ej, men f.eks. at kalde mig en dårlig mor/menneske, fordi jeg har købt en taske, det er ikke okay. Heller ikke selvom jeg er blogger og offentlig person. Det er lavt, svinsk og decideret ubegavet”.
   Jeg hører ikke nogen sige, at du er en dårlig eller ond mor, men der er flere der siger, at det kan diskuteres om det er en god ide i denne sag at lægge købet til offentlig skue, og det argumenterer du fint for, at det er det du lever af.
   Så er den jo ikke længere.
   Det jeg nu reagerer på, og som mange jo også nævner, er at når du nu så bevidst tager det valg på dine egne vegne og din datters, så er det utroligt, at du vælger at være så offensiv omkring det i et offentligt blogunivers. Hvis du lægger tasken på nettet med et kommentarfelt, så er det vel fordi du vil høre folks kommentarer, som jo er forskellige fordi vi er forskellige mennesker med forskellige værdi.
   Det kunne man vælge at se som en gave…, at man har så mange læsere med forskellige holdninger. Mange læsere=mange holdninger.
   Vi to er jo bare uenige i denne sag. Du taber mig helt, når du kalder det lavt, svinsk og begavet.
   Man kan vel bare konstatere at der er forskellige meninger også om denne sag.
   Det jeg nu siger er, at du er flot, sjov og har mange læsere, men hvis folk er uenige med dig risikerer de at blive latterliggørt de og udstillet som ja: Lave, svinske og ubegavede. Hvis deres argumentation holder, så forstår de ikke din ironi.
   Du har før spurgt om der var noget vi ønskede anderledes på din blog, og ja så er det der.
   Du er et forbillede, og jeg ønsker mig mere rummelighed i dit blogunivers.
   Din kæreste lever af at være uenig. Faktisk synes jeg at han er en af de sikreste til at blive på egen banehalvdel og bevare respekten i en diskussion i fx. Debatten. Og jeg deler slet ikke politisk holdning med ham. Måske har han nogle gode teknikker du kunne dele på din side eller komme i Aftenshowet med;-).
   Jeg synes, at selvom du sikkert vinder mange med din fanden i voldskommunikation, så er min teori at dem har du allerede vundet på noget andet.
   Vær dog selv et godt eksempel for den måde du selv vil behandles på, så har du allerede vundet resten af Danmark.
   Så er man altså den ondeste speltmor fra helvede (aka Østerbro) hvis man køber den ?? ?? #stakkelsunger #østerbro #speltondskab #fremmedchokoladen #ogmormafiaen ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Mennesker man er uenig med, skal man tale endnu pænere til! Citat Clement.

   At bruge sine penge på en dyr taske til sit barn siger mest om prioriteter i livet. Og en del om hvor god man en forretningskvinde, man er.

   At tillade sig at svine andre mennesker åbenlyst – dog uden det belejligt er ansigt-til-ansigt – siger noget om persons moral og mangel på anstændighed. Det er aldrig ok – heller ikke når det drejer sig om kendte mennesker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  …vi gør jo allesammen dejlige og lækre og til tider rigtig dumme ting for og med vores børn, forskellen er bare at Mascha deler sine oplevelser med os. Om det gælder nye ting/tasker/rejser eller “diva” hentydninger, så er det bare mennesker som os andre. De koger pasta i vand og knalder, tisser og prutter som alle os andre. Vi læser bare gerne om dem. Kast ikke med sten, folks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christia

  Har da aldrig set alle mulige gå amok over et billede af en far i en Mercedes og sønnike ved siden af i en mini udgave af en Mercedes ? Det er jo præcis det samme.
  De kommentarer altså… I havde jo ikke sagt et ord hvis i stod overfor Mascha. Evt. brug 5000 kr på lidt terapi – der må være terapeuter det behandlet ondt i røven syndrom…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Eller EN iPad Pro – som koster 9000
   Hvor der kunne nøjes med en alm iPad air til 2999.-

   Det nr laver “alm” mennesker men bliver da ikke hængt op på den måde – det er blot kun pga det er Gucci

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nata

  Er mere interesseret i hvordan Hollie Nolia reagerede på tasken 😀 elskede da du beskrev hendes begejstring over en undertrøje du havde købt til hende fra Føtex!! Så nuttet! Hun er virkelig sød din datter. Selv min kæreste synes det når jeg sidder og afspiller dine små historier med hende på Instagram 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Olsen

  Du er begavet, du er smuk, du er hårdtarbejdende og du har forretningstække. Hvorfor i alverden forære din datter en Gucci-taske?

  Du udstiller du dig selv som den kvindelige pendant til en arrogant champagnedreng, der satte ild til et bundt 1.000-kronesedler – blot fordi han kunne. Jeg troede, at der var mere dybde i dig, end som så.

  Ja, det er dine penge – og du bestemmer. Beklager, men jeg tilslutter mig ikke hylekoret af falde-på-halen-tilhængere der er “guuud-hvor-er-den-fin-benovet”. Er overbevist om, at andre – fx velgørenhedsorganisationer – kunne få langt mere værdi af det beløb, som du har spenderet på en – for din datter – totalt ligegyldig Gucci-taske.

  Hvad med, om din datters mor i stedet købte to tæt identiske tasker i den nærliggende genbrugsforretning? – så ville I stadig være ens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hørt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hva’ f….. er det for en sammenligning???? Champagne drengen??!??… Jeg tror virkelig at Mascha læser din kommentar og tænker: Den der kommentar skal hænges op på min dartskive derhjemme?!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Malene. Jamen, det vil jeg da håbe, at hun gør. Så har mit indlæg jo gjort indtryk. Har indtryk af, at Mascha er lynende intelligent og højt begavet – og jeg er helt sikker på, at hun er forberedt på kommentarer, der ikke bifalder hendes prioritering i denne sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Sid endelig ikke og tro, at dine kommentarer bidrager til refleksion i forhold til tasken. Jeg kan her i 2. omgang gøre dig den tjeneste og skrive det mere klart: du er latterlig, på alle områder og punkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Så er i da 2 – for du lyder da ikke selv for smart!! Og Pernille du har fuldstændig ret!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

   Helt enig Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Mascha 🙂
  Er det ikke fristende bare at lade være med at forsvare dig selv i forhold til de negative kommentarer? Altså simpelthen bare ignorere dem? Det ville jeg skisme gøre hvis det var mig og min måde at opdrage på der konstant blev kritiseret. Det er der jo ingen der kan holde til.
  Herregud det er jo bare en taske og ikke ligefrem omsorgssvigt ? Folk har travlt med de forkerte ting.,, lad dem bare kommentere løs, og så gå jer en tur med de fine tasker over skulderen imens ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Pyh der findes godt nok mange indesnævret dømmende mennesker i denne verden.
  Og hvad er værst ? Gucci vs. Negativ holdning ?
  Ved godt hvad jeg ville vælge.
  Og ærligt talt, tænk man kan og vil hidse sig op over hvad andre bruger sine penge på? Ja det begriber jeg godt nok ikke.

  Synes skisme tasken er fin, og drømmer da om at have råd til at kunne forkæle min søn på 6år med lækre sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg fortalte min kæreste om alle reaktionerne på det seneste taskekøb. Hans svar: Hvad er det man kalder det skat? Mig: Misundelse! Ham: Jantelov! Nyd de fine tasker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Forstår simpelhen ikke man vælger at give sin datter på 4 så dyr en taske. Tænk dog på hvad man lærer hende. Ville nødig se hende som teenager. Selvom vi også har midlerne til at give vores børn dyre ting vælger jeg ofte at tage dem med i genbrugsforretninger bare for at de skal vide det er ok at købe brugt og billigt. Så de forhåbentligt bliver sendt ud i livet med de rigtige værdier…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mia, du lyder som en person med gode og ordentlige værdier. Har stor sympati og respekt for dit synspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Præcis det samme gør jeg. Det virker overfladisk at give sin 4 årige datter dyre Gucci tasker osv. Mine forældre var selv ligesådan. Jeg hadede det. Vil hellere lære mine børn om genbrug og de gode værdier . Jeg ville føle mig overfladisk hvis jeg gav mine unger så dyre mærkevare ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Definer overfladisk. Definer gode værdier.

   Måske lidt underligt du fortæller dine små børn hvad deres ting koster, det kunne jeg ikke drømme om at sætte mit 4 årige barn ind i – men sådan er vi heldigvis så forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Arh Mascha. Det finder hun da lynhurtigt ud af. Hun spejler sig jo også i dig. ? Men fred være med det. Det virker tip at Hollie trods alt også har mange andre gode værdier med sig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Alle mennesker som giver så mange penge for en taske uanset om den er til en voksen eller et barn bliver jo tørret grundigt.. og de ved det godt. Det er et spørgsmål om at vise udadtil om man kan smide om sig med pengene til en stinkende dyr taske som i materialer ikke koster særlig meget. I bund og grund handler det om mangel på selvtilllid, hvis man har brug for at stive sit ego af med en dyr taske eller noget andet dyrt gejl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Og alle mennesker der blander sig i andres business uden at blive spurgt først, har jo et tydeligt problem med sig selv.

   Du er grund til, at børn og unge i dag ikke ved hvad der er rigtigt og forkert!

   Og nej, naturligvis mener jeg ikke det første jeg skrev. Jeg prøvede bare at generellisere på samme lave niveau som dig. Find noget at gå op i som nytter noget.

   Mascha, FED TASKE!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jamen Tine, blev DU spurgt først om du havde en mening om Mettes kommentar inden du tilkendegav den? Nej, vel!? Så knyt sylten – du har tydeligvis et problem med dig selv, for nu at blive i din egen retorik…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   ??? er det seriøst det her?? Ingen kan tillade sig, at ytre sin mening om en anden person pga et FORBRUGSKØB. Tror også ‘hvad jeg ville have gjort’ (eller ikke have gjort her!) peptalken er ret uinteressant for alle 😉

   Ha en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Den er så fin. Sikke et godt køb, er hel sikker på lille HN bliver så glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baronen

  Rolig nu haters, jeg fik min første Givenchy taske som 6 årige, koster 4 gange så meget som den der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mascha, FED TASKE! Ærgerligt du ikke købte 2. Dit næste køb burde måske være skridsikre sko, for du må fandeme være langpattet efterhånden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Mascha!
  Jeg er vild med dit køb! Er der told, når man køber over Guccis hjemmeside? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feride Mata

  Lad dog kvinden bestemme over hvad hun vil bruge sine penge på. Synes I der er negative skal passe jer selv. Har i aldrig lært at hvis man ikke har noget pænt at sige så skal man slet ikke sige noget! Jeg synes den er rigtig flot, og jeg ville helt sikkert også købe sådan en til min datter hvis jeg havde en :-)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nissen

  Ja, det er fantastisk når vi bruger vores individuelle frihed til at definere os selv gennem forbrug. Den evige forherligelse af produkter, der smadre vores jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Kærlighed & tordenvejr