Glam Tattoos til 25 kr.

Hollie Nolias 3 års fødselsdag

IMG_4643Annonce:

I dag er det Hollies fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaaa!!!! 🙂

Tænk engang at vores lille mus bliver 3 år i dag, og i går fejrede vi hendes fødselsdag. Det var den bedste og mest hyggelige dag. Familien fra jylland kom herover i en lille bus, fyldt med oldeforældre og gaver. Desværre var Hollie Nolia blevet syg, og den store spænding gjorde det hele endnu værre. Det bette pus, hun havde sådan glædet sig, og så var hun bare ikke rigtig frisk. Vi fik det bedste ud af dagen, og hun ville jo så gerne. Det var en dejlig, dejlig dag og vi sang fødselsdagssang mange gange for hende.

IMG_4577

“Temaet” var Doktor McStuffins, og farverne holdt deri. Traditionen tro ringede jeg til min ballonmand fra Ballonservice.dk, som kom med de flotteste balloner – det er altså uundværligt sådan en dag! Og kagen… Se den lige!! Den er bare helt perfekt. Det var Stinna der har lavet den de sidste par år, der anbefalede Drala Kager til mig, og man må sige at hun har løftet opgaven til perfektion. Den blev nøjagtig lige så flot som jeg havde forestillet mig den skulle være. TAK 🙂

IMG_4569

IMG_4661IMG_4662

3år2

Der var så, så, så mange gaver, og jeg havde endda også nogle til hende hjemme, som hun jo skulle have i dag når hun vågnede, og inden vi skulle holde fødselsdag i vuggeren.

IMG_4562

IMG_4683

IMG_4642

IMG_4567

Da vi havde hygget med gaver, spist oldes fødselsdagsboller, kage og haft en skøn dag, gik vi nedenunder på Jensens Bøfhus, hvor de havde været så søde at pynte kælderen op med balloner og flag til os. Det var kun os der var dernede, og det var egentlig meget rart, når hun hun ikke var frist og mest hang op ad os på skift.

jensen

Tillykke min lille skat. Elsker dig højere end noget andet i verden 🙂

IMG_4624

Se lige en dejlig familie vi har, hvor er vi heldige. Jeg har altså så mange billeder, og vil gerne vise jer flere… Så det slipper I simpelthen ikke for, nu er I advaret 😉

IMG_4582

Næste indlæg

Glam Tattoos til 25 kr.