Postkort fra Norge... Skitur i børnehøjde

Kærlighed & tordenvejr

IMG_6444Der er stille på bloggen i dag, det er fordi vi landede i nat, og dagen i dag har været crazy, med forskelligt arbejde. Det omhandler bla. noget nyt her på bloggen, som jeg tror I vil kunne lide.

Imorgen står den på påskeferie hos familien i jylland, så der skal nåes meget indtil afgang. Hold nu op hvor får vi os mange skønne ture sammen, jeg ville ønske I kunne høre og se Hollie Nolia spænde i hele kroppen og skrige af glæde, over de ting det lille menneske oplever. Hun elsker det, og det gør jeg også.

Det er naturligvis ikke lutter lagkage det hele, for pokker hun kan være strid, når hun gør som om hun har ondt i foden, og tuder, fordi jeg skal bære hende. Det er sådan liiiiidt bob bob, at ens barn kravler gennem hotellet fordi man nægter at bære hende, når man VED det ikke passer, fordi hun ikke selv kan huske hvilken fod der egentlig gør ondt. Hun er SÅ stædig – and so am I! ♥ Men kønt er det ikke, folk må tro jeg er den ondeste mor. Dét er jeg ikke! Vi falder i søvn næse mod næse, og hun bliver badet i kærlighed dagen lang, men der er også grænser for galskaben.

Hvad mosler I med, med jeres børn, og hvordan takler I det?

Se lige det lille ansigt, der prøver at få hjælp til propper i ørene. Selv kl. 01 om natten er hun fantastisk at rejse med ♥

IMG_6437

 

Næste indlæg

Postkort fra Norge... Skitur i børnehøjde