Her er de, mine nye Chanel sko!

Jeg kiggede i Hollie Nolias telefon…

FullSizeRender-1Jeg ELSKER simpelthen at se de billeder Hollie Nolia går rundt og tager. Da hendes iPad gik i stykker, lavgte jeg at give hende min gamle iPhone 5, så hun kunne se Youtube osv. på den. Men hun er jo sin mors datter, og ser hele tiden mig tage billeder af ALT. Også af mig selv, ind i spejlet. Jeg var helt færdig af grin og kærlighed, da jeg fandt dette billede på hendes telefon. Hun står simpelthen og tager et selfie ind i spejlet, og letter lige det ene ben – som sin moar 🙂 Det er simpelthen så sødt, sjovt… Og en smule skræmmende. Hun fylder 3 år på mandag, og har været helt uden ble længe, og det er hun vist ret glad for. Hun tager hvert fald også en del billeder af potten (og indhold), som jeg dog vælger ikke at vise (!!), haha.

God lørdag til jer.

IMG_4421

 

Næste indlæg

Her er de, mine nye Chanel sko!