Hjemmekontoret har fået en Corona-update

Vinterhud og rutiner + rabatkode til kollagenpulver

 

 

Annonce Oslo Skin Lab

Jeg kiggede mig selv i spejlet i morges, det var som om det hele bare var blevet en lille smule være end i går. Jeg tror dog heldigvis “bare” det er fordi badeværelset er lyst ekstra meget op af alt den hvide sne udenfor, det er lidt som at få en ringlight i ansigtet 24/7, som man ikke har bedt om. Det er virkelig meget lys, når man (jeg) i nogle måneder ikke har levet optimalt hvad angår kost og træning – men jeg prøver! Dertil også med tanke på det hele mere eller mindre er i forfald, det er ved at være længe siden noget har haft åbent. Alle former for behandlinger på klinikker, frisør, vipper… Jeg ved ikke helt om jeg selv ønskede at se mig sådan her, det er liiiige natural nok for mig. Men så er det jo jeg må gøre hvad der er muligt, for at forskønne det jeg har at gøre med. Og hvad gør jeg så, når den står på både frostvejr og pandemi?

Jeg har bla. fået Troels til at farve min bund, så den er frisket lidt op i farven. Farven er blot min egen, men det er som om der er kommet lidt Corona-stænk, som jeg ikke er udpræget fan af. Jeg bruger vippeserum eftersom jeg ikke har vipper på pt (nogle dage tager jeg dog en fuld vippe på, hvis jeg føler for det), jeg bruger scrubs på kroppen og gode masker i ansigtet og hårkar under lange varme karbade, for at gøre det behageligt og pleje mig selv.

Selvom jeg ikke får trænet det jeg kunne drømme om, eller får helt så varieret en kost som når jeg er på farten, hvor der er større udbud, så tager jeg mine tilskud af forskellige former. Ét af dem er mit daglige indtag af kollagenpulver, som jeg starter dagen med. Det er for mig et all-around middel, da jeg indtager det på samme måde som mine kosttilskud og det gør noget godt for huden på hele kroppen, ikke blot linierne i ansigtet der i dette lys er mere fremtrædende end ellers, men også på kroppen hvor det har en positiv virkning på appelsinhud. Og knæene, knæene for pokker, jeg har så lidt lyst til at få gamle rynkede hængeknæ. Jeg er dårlig til at bruge bodylotion og håndcreme, men trøster mig med at jeg er særdeles god til at huske min daglige dosis af Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab, THE SOLUTION. Undersøgelser viser at det bidrager til en glattere hud med færre linier og en mindre rynkedybde, og huden bliver mere elastisk – og igen, det virker altså på al hud på kroppen, det vil naturligvis være umuligt at fravælge områder når det indtages oralt.

En ny rutine, som de fleste nok er mere eller mindre med på efterhånden, er at få gået nogle skridt. Hvis ikke jeg kommer afsted får jeg ondt i ryggen, bliver træt og mut – afsted med jer! Det er også godt at få noget lys i øjnene, og det er der rig mulighed for lige nu. Jeg kan også finde på at dresse mig lidt op, i et outfit jeg måske ville have haft på, hvis jeg var på skiferie. Husk at bruge en lækker lipbalm og noget fedt/olie i ansigtet i frostvejret.

Det er så tydeligt at se på især mænd, når de ikke plejer sig i denne tid. Det er så ærgerligt, når en mand har tør og uplejet hud. Jeg synes jeg gør meget ud af mig selv for min partner, og så bliver jeg ærlig talt skuffet hvis han også noget for mig. Det gør min kæreste heldigvis. Ikke at det skal tage overhånd, jeg kan også vældig godt lide det maskuline look, men at være ligeglad og ikke bruge cremer og pleje, er ikke særlig attraktivt i mine øjne. Det tror jeg nu også de fleste yngre mænd gør, men dem på 40-50 år er ofte ligeglade, er min erfaring. Det skal man ikke være, man skal aldrig være ligeglad med noget, det er sjusket og uengageret. Man skal tage sig selv seriøst. En god frisk glød ser sund ud, og sundt er attraktivt. Det samme synes jeg en spændstig hud er. Ikke at man skal ligne en teenager som 40 årig, men det er altid pænt at være velplejet.

 

 


65% Rabat!

Du kan abonnere på THE SOLUTION fra Oslo Skin Lab, så du let og enkelt får det ind ad døren hver måned, uden at tænke på at genbestille eller løbe tør.

Du får 65% på første pakke – en pris på 174 kr.

Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, altså 349 kr. månedligt.

Du bestiller her

 


 

 

 

I hver dosis er der 2,5 g smagsneutralt kollagenhydrolysat, som blandes i vand, kaffe, juice eller i din morgenmad – hvad end du lyster. Det er Verisol-kollagen der er anvendt i The Solution, som er testet og kontrolleret på en masse måder, bla. placebokontrolleret. Det betyder at en gruppe som får det virksomme stof sammenlignes med en gruppe som får placebo (sukkerpiller/et «snyde»stof). På denne måde kan man være sikker på, at effekten som måles er en følge af det virksomme stof og ikke andre tilfældigheder som kan have påvirket huden, f.eks. røg, sol, makeup, søvn, stress. Hverken deltagerne eller forskerne som læser resultaterne ved, hvem som får det virksomme stof og hvem som får placebo-produktet. På den måde kan ingen af parterne påvirke resultatet, hverken bevidst eller ubevidst. Efterfølgende har uafhængige forskere, som ikke har deltaget i studiet, efterfølgende gennemgået dokumentationen i de udførte studier. Studierne lægges i en medicinsk database, som stiller store krav til, hvordan studierne er udført, før de tillader publicering.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Hjemmekontoret har fået en Corona-update