Cutiepie :)

Tip til skøn vinterhud!!

IMG_7378IMG_7378

Jeg har i mange år sværget til det der med at drikke et olieshot dagligt, og har flere gange kaldt det mit største skønhedstip – og det mener jeg! Derfor har jeg også fået det på min egen Maschavangshop.dk

Det er begyndt at blive koldt, og derfor vigtigt at passe ekstra på den sarte vinterhud. IGANG med de olieshots, hvis I ikke allerede er det. Det er også en rigtig god julegaveidé (eller ønske), istedet for f.eks. en creme. Som uddannet kosmetolog vil jeg hellere bruge penge på olie+arona og en billig creme, end dyre cremer og ingen olie.

Tør vinterluft og barske kuldetemperaturer stjæler fugten fra din hud, hvilket fører til sprækker, irritation og tørhed i huden. Rigtig mange mennesker er om vinteren ramt af tør, skællende og kløende hud. Mange bruger fugtighedscreme for at hjælpe på problemerne, men det er kun en kortsigtet hjælp. Det er nødvendigt at hjælpe huden helt nede på celleplan for at slippe af med – og forebygge – tørheden og det gør man allerbedst med essentielle fedtsyrer af en høj kvalitet som hjælper huden med at genvinde sin spænstighed, rehydrere (genfugte sig) og få blødheden og elasticiteten tilbage – indefra og udefra.

Jeg tager selv mindst 1 olieshot bestående af 2 spsk MK olie + 2 spsk MK aronia, som jeg blander i et lille shot-glas og derefter shotter lige før maden 1-3 gange dagligt, afhængigt af om jeg har små eller lidt større problemer med huden. Man kan også med fordel påføre MK olien i mindre mængder i ansigtet for lokal og akut behandling af tør og sart vinterhud.

Olien købes HER, Aronia juicen købes HER

Jeg synes det er nemmest at købe engangs plastik shot-glas, som ryger i skralderen bagefter. Sådan gør jeg:

IMG_7374IMG_7375IMG_7376

MK skønhedsshot:
MK shot’en (som består af to lækre produkter som du blander: den gule og den lilla MK flaske), indeholder en blanding af de mest exklusive koldpressede (økologiske) olier og har et balanceret indhold af essentielle fedtsyrer, bl.a. den fantastiske hybenkerneolie som mindsker pigmentskader i huden og GLA som virker beroligende og dybtgående i hudens forskellige lag samt stærke antioxidanter fra aroniabærret som udsætter aldringen og reparerer skader i cellerne som allerede er opstået.

Det vil være løgn at sige det smager godt. Men det smager mindst træls, hvis man lige gurgler det rundt inde i munden, som var det mundskyllevand. Jeg sværger, det er den bedste måde at gøre det på. Bare at sluge det… Smager ikke godt. Men det VIRKER!! 🙂

OBS: Flaskerne skal opbevares i køleskabet!! 

IMG_7382

Jeg er ikke den enste det sværger til de gyldne dråber:

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor
Anne Bech 
Anne Gadegaard 

Flere anmendelser af olierne:
Plusliving
Smuk i hverdagen

Næste indlæg

Cutiepie :)