Og sådan får man herrebesøg...

Tip til sart vinterhud: Undgå vand

4dca18a6-2d35-4eac-8941-a3f91be721b4

Reklame for Swiss Clinic

Jeg er lige kommet hjem fra kulde og sne… Til endnu mere kulde og sne, og jeg kan tydeligt se på min hud at den bliver mærket af det. Den er tør, kløende, ser rynket ud og jeg får små røde karsprængninger – så irriterende!

I det vejr her passer jeg derfor ekstra godt på min hud, og der er især én ting der er en rigtig god i dé i den forbindelse: Undgå vand! Altså ikke at man ikke skal drikke vand, for jo det fugter når det kommer indefra. Men i så koldt vejr skader det mere end det gavner, at påføre huden vand direkte. Det undgår jeg.

Undgå vand på huden

I stedet for at udtørre huden med vand om morgenen… Eller om aftenen for den sags skyld, udover når jeg går i bad, så bruger jeg afrensning uden vand. Swiss Clinic har Micellar Cleansing Gel, som jeg bruger ved at påføre den ansigtet og derefter tørre den af med en tør klud, uden at bruge vand. Det skåner den udsatte vinterhud. I starten var det lidt underligt for mig ikke at bruge vand til at rense min hud, og det gør jeg da også stadig når vejret ikke lige står på frost og snestorm, men ellers har jeg faktisk vænnet mig til det.

8f3e4409-a135-4ebf-b267-54a57f3ad06e

Derudover bruger jeg også, og faktisk gerne om morgenen imens jeg lige laver kaffe og havregrød så det ikke tager ekstra tid, Face Dry Mask som er denne her maske i tekstil der heller ikke skal vaskes af igen. Den indeholder 87% aktive ingredisenser og virker efterfølgende i hele 8 timer, hvor en alm. maske kun virker i 45 min. Jeg tager den på og aktiverer den ved at massere let på den, og efter ca. 15 min tager jeg den af og putter den ned i posen igen, da den kan bruges tre gange. Jeg vasker det ikke af, men lader alle de gode sager sidde på huden, som vil fungere som en ekstra god fugtgivende primer i løbet af dagen. Den er så dejlig nem at håndtere, fordi jeg ikke skal stå og fedte rundt med noget om morgenen inden jeg skal ud ad døren.

Jeg har en sne-rabat til jer, der giver 100 kr i rabat når man køber både Face Dry Mask og Micellar Cleansing Gel (man skal altså købe begge produkter for at få rabat).

Rabatkode: MV100

Face Dry Mask

Micellar Cleansing Gel

1ecdeccb-f74d-4a13-ad6e-cf2f17c4fecb

 

Image Map

Næste indlæg

Og sådan får man herrebesøg...