BLACK WEEK med Cocopanda

Hjemmekontoret har fået en Corona-update

Annonce Poster Store

 

Mit hjemmekontor har fået en Corona-opgradering med nye posters. Jeg synes godt nok jeg bruger meget tid her, meget mere end jeg plejer, så her skal også være rart at være, synes jeg. Jeg plejer at rejse ret meget og jeg husker ikke hvornår jeg sidst har været så længe i Danmark ad gangen, det må være første gang i 25 år, eller måske under min graviditet. For nøjagtig et år siden stod Troels og jeg på Brooklyn Bridge i New York, på en uforglemmelig rejse og oplevelse, hvis man ser bort fra influenza og bihulebetændelse, men det gør man, når man taget et bid af The Big Apple! Vi har så mange gode minder fra den tur og da jeg så denne plakat af Brooklyn Bridge inde på Poster Store, vidste jeg bare det skulle hænge på kontoret, så kan jeg i det mindste tænke på hvor fedt det var. Da jeg (okay Troels) havde hængt posteren op, kunne jeg ikke lade være med at kigge billederne igennem fra turen over broen, og det viser sig at jeg tog et billede i nøjagtig samme vinkel.

Det andet billede illustrerer ret godt mig, min sindstilstand og den måde håret blafrer rundt om ansigtet i ét virvar. Hopper hun, danser hun eller er hun bare en hvirvelvind af natur og personlighed? Noget ved det drager mig og jeg synes de to billeder passer så fint på væggen her.

Poster Store har et stort udvalg af plakater og rammer, når jeg føler for noget nyt, så skifter jeg bare plakaten i rammen, det tager jo ingen tid at skabe et helt nyt udtryk eller stemning til en overkommelig økonomi. Papiret er sågar svanemærket, så alle plakater er trykt på bæredygtigt produceret papir i høj kvalitet.

 


 

 

RABATKODE: MV45

Koden giver 45% på plakater (undtagen Selection) og gælder fra torsdag d. 26/11 og til mandag 30/11 2020

 


 

 

Jeg synes også dette billede er oplagt til mit kontor, det er jo netop det jeg gør og arbejder på at inspirere andre til. At skabe sit eget liv og egen historie.

Poster Store har et stort udvalg af plakater med forskellige temaer og kategorier for enhver smag, de frigiver en ny plakatkollektion hver tirsdag og har masser af inspiration til billedevægge på deres site. Jeg kigger altid deres forslag igennem, enten for at finde ud af hvordan rammerne skal hænge i de forskellige størrelser, eller inspiration til sammensætning af plakater.

 

 

Med min nye smykkekollektion i tankerne, er jeg nødt til at finde et sted til denne her. Det er essensen af hele min ideologi jo.

 

 

I skal lige se plakaten fra Poster Store, op mod det foto jeg tog på vores tur over Brooklyn Bridge…

 

 

Image Map

Næste indlæg

BLACK WEEK med Cocopanda