Premiere på Hairspray + mit look

Guide til mine ansigtsprodukter og rutiner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

I kraft af min uddannelse som kosmetolog, er det nok ikke nogen hemmelighed at jeg altid har interesseret mig for hudpleje, og alle de spændende behandlinger man kan få. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, og synes altid det er sjovt at prøve noget nyt. Der er dog ét bestemt mærke, jeg altid vender tilbage til.

For efterhånden mange år siden, brugte min mor og mormor en creme de kaldte “Hadsund cremen”, som de var vældig begejstret for. Jeg husker hvordan jeg læste avisartikler om mærket, da jeg jo syntes det var meget spændende. Cremerne var dokumenteret enormt effektive, og overgik de store fine internationale mærker. Det var en stor nyhed og succes, og det var lige i nærheden af hvor jeg er vokset op. Jeg var meget imponeret, og brugte dem naturligvis også, og så læste jeg grundigt op på alle deres produkter, og vejledte veninder og familie. Jeg var ganske ung (i ’97) og nyuddannet kosmetolog – jeg vidste jo alt om den slags 😉

Jeg har dog sikkert eksperimenteret med andre produkter, siden jeg ikke brugte det en weekend jeg var på besøg hos mine forældre. Jeg har sikkert fortalt historien før, men nu får I den igen.

Da jeg, for nok et par år siden, var på besøg en weekend hos mine forældre og havde glemt mine egne produkter, tog jeg bare lige hvad der var i min mors skuffe. Da jeg skulle til at hjem igen, ville jeg lige se hvad det var jeg smurte i ansigtet, da jeg vitterligt kunne se og mærke en forskel. Det var stadig “Hadsund cremen”, som i virkeligheden hedder Beauté Pacifique. Da jeg kom hjem gik jeg på nettet og købte det meste af serien selv (og levede af havregryn i en måned). Da jeg var med i DR programmet “Kender du typen”, så man hele min hylde på badeværelset med alle produkterne, som mange troede var sponsoreret eller betalt reklame – det var det bestemt ikke! Beauté Pacifique anede ikke jeg brugte deres produkter, men kontaktede mig da de havde set programmet, og sagde de var meget glade for at se hvor begejstret jeg var for dem. Det var, og er, virkelig min helt egen oprigtige kærlighed til deres produkter, og det vil den faste læser også vide, når nu jeg stiller meget blåt frem 🙂

Så nu fortæller jeg jer hvad der står på min hylde, og hvad jeg bruger til daglig. På hvert link kan du læse meget mere om hvert produkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Renseskum / Rensemælk (fåes også til andre hudtyper)

Jeg har to renseprodukter. Renseskummen bruger jeg under bruseren om morgenen, rensemælken (nogle gange til alm. hud, andre gange til tør hud) ved vasken inden jeg går i seng, og vasker det af med en varm vaskeklud. Under min dagcreme bruger jeg en serum, som er rigtig god under makeup og beskytter mod de frie radikaler. Den holder ret længe. Ovenpå serumen bruger jeg Creme Paradoxe om dagen, og Super3 Booster til natten. Den fåes også i en kraftigere udgave ‘Clinical’. Det er lidt forskelligt hvilken jeg har. Når jeg husker det, så bruger jeg denne øjencreme, med antiage og A vitamin.

Man kan få de fleste produkter i både krukke, tube eller pumpe, og jeg foretrækker tube/pumpe, da produkterne ikke bliver udsat for så mange bakterier på denne måde. Man kan også bestille pumpe til f.eks. rensemælken, som er meget rart i det daglige. Jeg glemte min i Afrika, så skal lige ha’ bestilt en ny.

Creme Metamorphique / Serum Paradoxe / Creme Paradoxe / Super3 Booster / Clinical Super3 Booster 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Næste indlæg

Premiere på Hairspray + mit look