Min egen smykkeserie med diamant og energisten

BLACK WEEK med Cocopanda

Annonce Cocopanda

 

Ugen med de helt store besparelser er skudt i gang, også hos Cocopanda, der fejrer BLACK WEEK med en ekstra rabatkode til jer via mig – og der er mange gode tilbud at hente!! Se lige denne AMAZING julekalender fra NYX, den kan man da ikke undvære!

I går var jeg til Bonusmødregruppe-julefrokost, og da jeg stod og dullede mig op og pakkede tasken, bemærkede jeg hvor mange ting jeg bruger dagligt, der faktisk stammer fra gode handler på Cocopanda. Det er alt lige fra pensler, shaver, hårlak, parfume, duftlys, mascara, krøllejern og meget mere. De fleste ting er ikke bare onetimers, det er produkter jeg restocker hver gang der er en god rabatkode.

Lige i går var det de røde læbers aften, for med begrænsede muligheder for julefrokoster i år, så skal selv en julefrokost på en onsdag fejres med manér – og det blev den. Jeg miksede disse to Soft matte lipcream fra NYX, for at få den helt rette farve på læberne, og det smittede ikke engang af på mit mundbind, så det holder virkelig godt. Det havde man aldrig rigtig troet man skulle skrive, vel. At man vurderer en læbestifts holdbarhed, ud fra om den smitter af på et mundbind.

 


 

RABATKODE 15% ekstra rabat, også på i forvejen nedsatte varer!

Koden: BWMA er gyldig fra d. 26. november til d. 29. november 2020

 

Én gang per kunde, én rabatkode per ordre. Ved køb over 399 kr. er der automatisk gratis fragt.

 

 

Du kan se en masse af mine favoritter HER

 

EKSTRA gode Black Week tilbud lige HER, brands som MAC, OLAPLEX, Clarins, Redken og mange flere!

 


 

 

Jeg er næsten også nødt til at nævne, at dette krøllejern fra Cloud Nine igen er på lager, sidst jeg viste det blev det udsolgt med det samme, og der var en masse der skrev til mig og var frustreret – NU skal du skynde dig, det er vitterligt mit favoritkrøllejern og alle pengene værd!

 

 

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Min egen smykkeserie med diamant og energisten