Kom med i kælderen...

Spar op til 80% på BLACK WEEK hos Cocopanda!

Det går fuldstendig amok i Black week fra nu af, og hos Cocopanda sparer du 25-70% på det meste af shoppen, og bruger du min rabatkode, får du altså lige 10% mere at shoppe amok for + fri fragt!

Det kan være svært at vælge, så jeg har fundet nogle af mine favoritter, den finder du HER.


Kode: BLACKMA (giver gratis fragt)

Kode: BLACKMA10 (giver 10% rabat)

Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

Rabatkoderne er gyldig fra d. 18.11. til d. 23.11.2018

*Gælder ikke BYNOOR, Olaplex og the Ordinary 20%: SIGMA, Dermalogica, Exuviance. 10% MOROCCANOIL, Clinique & Estée Lauder

Jeg er virkelig dårlig til at rende mine pensler, så nogle gange køber jeg nye i stedet. Dårlig vane, jeg ved det, men jeg kan også godt lide at have mange pensler, da de ryger meget med rundt omkring og i forskellige tasker. Man kan aldrig ha’ for mange pensler!

Denne highlighter og bronzer fra Bare Mineralds, som altid laver lækre sager, har nogle rigtig fine farver ude at være for skarpe og lyse i farven. En god blanding mellem en let rouge og highlights til kindbenene, og en flot bronzer til efterårs teinten.

Jeg trængte til at prøve en ny aftenduft, og her i den mørkere tid kan jeg godt bruge tunge dufte som denne, det er der noget sensuelt over. Om sommeren er leg meget mere til lette dufte.

Get it here!

 

Image Map

Næste indlæg

Kom med i kælderen...