Fredagsbobler #12 - Bare fordi!

Min egen smykkeserie med diamant og energisten

Annonce egen smykkeserie

 

Jeg har glædet mig så meget til endelig at kunne vise jer denne smykkeserie, som jeg selv har skabt. Det har været en lang og spændende proces, med en del Corona-udfordringer undervejs med fragt, indkøb til højere priser og løbende tilpasninger. Men nu er jeg i mål!

Jeg bruger meget energisten i hjemmet og i smykker, fordi jeg føler de gør noget for mig og resten af familien. Jeg har selv haft stor effekt af at bære visse sten, som bla. malakit der har givet mig skubbet til at komme i gang med foredrag, bog og uddannelse – og denne kollektion af smykker. Derfor har jeg skabt denne serie, med smykker produceret i 925 sterlingsølv og med en 18 karats forgyldning, en energisten og champagnefarvet single cut diamant. Det er smykker af høj kvalitet som skulle have været ude hos guldsmedene, men jeg valgte at droppe det ekstra led og genåbne min Webshop for at kunne tilbyde dem til en pris så flere kan være med. Det vil være løgn at påstå det har været uden sug i maven at jeg lancerer disse smykker, for når man producerer i denne kvalitet, gennem kyndige kanaler med de helt rette certificeringer og adgang til edelmetaller og sten, så skal der produceres en vis mængde – en kostbar produktion, jeg selv har stået for. Farvel sommerhus! Men jeg gør det fordi jeg tror rigtig meget på energien i disse smykker, og håber naturligvis I gør det samme.

 

Jeg har valgt at bruge tre forskellige energisten, sammen med en champagnefarvet diamant (selvfølgelig!) i både halskæde, armbånd og øreringe. Alle fåes i både sølv og med forgyldning og man kan sagtens bære flere forskellige sten ad gangen, jeg været selv alle tre på én gang.

 

 

SE OG KØB SMYKKERNE HER

(OBS jeg synes farverne på disse billeder er mere retsvisende, end produktbillederne på shoppen!)

 

Halskæde i sølv eller forgyldt, med 0,395 cts energisten og 0,030 cts diamant: 699 kr. 

Øreringe i sølv eller forgyldt, med 0,790 cts energisten og 0,060 cts diamant: 799 kr.

Armbånd i sølv eller forgyldt, med 0,395 cts energisten og 0,030 cts diamant: 649 kr.

Halskæden er justerbar fra 42 til 47 cm

Armbåndet er justerbart fra 16,5 til 21 cm

 

 

Malakit & Diamant

Malakit er den smukke grønne blankpolerede sten, der siges at være symbolet på den ultimative forandringssten. Det siges sågar også at grøn er håbets farve, og det er netop det jeg ønsker med denne sten. Håbet om at give dig noget, som har betydet utrolig meget for mig selv. Jeg har selv båret malakitstenen længe, og jeg har troet så meget på dens energi og symbolik omkring den, at jeg har fået sat gang i at skabe ting jeg tidligere har tøvet med. Jeg blev selv spurgt, flere gange inden jeg kastede min kærlighed på denne sten, om jeg nu også var klar til forandring i mit liv. Det var jeg, og sikke en forandring det har gjort for mig, at jeg tog malakits symbolik til mig. Tro flytter bjerge, og jeg tror på mig selv. Malakits symbolik siges at rydde op i det uforløste, mod, selvværd, logiske sans og forandringer og absorberer dårlige mønstre og negativ energi.

Malakit siges at symbolisere energi for: Fortrængte følelser, afmagt, jalousi, angst og sorg.

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

SKAB dig selv, kalder jeg dette smykke. 

 

 

Månesten & Diamant

ånesten siges at være en energisten der symboliserer feminitet, kvindelighed, intuition, åndelig forståelse. Den symboliserer positiv mentalitet omkring alle typiske kvinde-ting som ubalance i hormonsystemet, menstruationssmerter, overgangsalder, PMS (Åhhh kære mand, den vil du gerne købe til din kvinde!) og hvad der ellers foregår i underlivets område samt kvinders mentale og fysiske tilstand, på godt og ondt. Jeg bærer selv dagligt et smykke med Månesten da både familien sætter pris på det, og jeg selv føler mig mindre “drage” med den på. Husets egen pre-teen bærer den også, da det er en tid hvor der sker meget i kroppen hormonelt. Den champagnefarvede diamant synes jeg enhver kvinde bør eje, af den grund vi bør fejre os selv noget mere, selv over småting på en hverdag – det fortjener du! 

Månestenens energi siges at symbolisere: Gudinden i dig selv, moderlighed og opløftende energi. 

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

STYRK dig selv, kalder jeg dette smykke.

 

 

Rosenkvarts & Diamant,

Rosenkvarts siges at være den ultimative kærligheds-energisten. Den er ideel at bære som smykke til hverdag, den symboliserer kærlighed, ro, medfølelse, balance og harmoni. I smykket sidder der en smuk let sart lyserød blankpoleret rosenkvartssten, og lige ovenover den en champagnefarvet diamant. Jeg synes vi alle fortjener et smykke med en diamant, fordi jeg jo synes hver dag bør være en fest at være i live, og vi skal huske at fejre os selv og de små sejre – derfor er det naturligvis en champagnefarvet diamant der skal i disse smykker. Det siges at rosenkvarts symboliserer ro i sindet ovenpå hjertesorg og stress eller andre mentale udfordringer i belastede tider. Rosenkvarts er en energisten der er populær at have på natbordet, ligesom mange børn finder den meget tiltrækkende. Min egen datter bærer den i en halskæde til daglig så hun altid har stenen på sig, og om natten placerer vi den på natbordet ved siden af hende da hun finder tryghed i den – på den måde falder hun bare bedre til ro, er vores erfaring. 

Rosenkvarts siges at symbolisere: Kærlighed, harmoni, balance, tilgivelse, bedre søvn

Champagnefarvet diamant: Fordi du fortjener det!

ELSK dig selv, kalder jeg dette smykke.

 

Smykkerne er produceret i 925 sterlingsølv og med en 18 karats forgyldning.

 

SHOP SMYKKERNE HER

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #12 - Bare fordi!