Hotteste rooftop bar i New York!

Black Week: Få det fulde overblik og sammenlign priser

 

Reklame PriceRunner

Det er som om Black Friday bliver større og større herhjemme, men der er også store besparelser at hente hvis man er tidligt ude efter julegaverne – eller alt andet naturligvis. Tingene skal højest sandsynlig købes alligevel, så hvorfor ikke få den bedste pris på det du mangler. Med PriceRunner får du let et overblik over priserne på de ting du leder efter, og håber kommer på tilbud ude i butikkerne.

På sitet kan du se hvad priserne er i de forskellige butikker, på den samme vare, og hvor det altså bedst kan betale sig at handle. Der finder de rabatkoder som butikkerne har ude for øjeblikket, men som du måske ikke har opdaget eller haft adgang til – der er jeg selv blevet ret glad nogle gange. Du kan også gå ind i historikken på varen, og se om tilbuddet nu også er så godt som det ser ud til, eller endda indstille prisovervågeren og få besked hvis din drømme termokande eller de nye håndklæder pludselig bliver sat ned. Smart! Du får adgang til prisovervågeren ved at blive medlem hos PriceRunner her.

Du kan holde øje med Black Friday tilbuddene hos butikkerne, via PriceRunner her

 

 

Jeg har selv nogle ting jeg holder øje med, især fordi vi fra i år er blevet enige om at de voksne ikke giver hinanden julegaver, og der var altså nogle ting på den liste.

 

Min top 10, over hvad jeg holder øje med priserne på:

  • Kosttilskud – vi tager en del forskelligt hjemme hos os, både børn og voksne, og det render hurtigt op! Især synes jeg de vingummivitaminer jeg giver Hollie er en stor omkostning.
  • Barbergrej – det er noget vi begge bruger, og som jo er så irriterende at bruge penge på, det er the never ending story!
  • Pander – Troels bliver ved med at ævle om nye pander, så det må han jo hellere få, og det er jo med at holde ham glad i det køkken så jeg ikke selv skal i gang.
  • Autostole – hvis du har barn vil du nok sætte pris på at holde øje med den kategori.
  • Træningstøj – personligt kommer jeg bare lettere afsted når jeg har noget smart at hoppe i.
  • Smoothieblender – jeg har ikke fundet min siden flytningen for et år siden, og savner den.
  • Herre badekåbe – jeg er kommet til at forlægge Troels badekåbe et sted, så vi må finde en ny…
  • Duftpinde – jeg kan bare ikke stå for dem, og et godt tilbud.
  • Brænde – hvis vi skal have  ild i pejsen hele vinteren, så skal vi snart ha’ købt noget brænde!
  • Skibriller – vi skal på skiferie og børnene skal have nyt, men endnu vigtigere, så skal jeg have nye skibriller.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Hotteste rooftop bar i New York!