Jeg pynter til jul, og så skal man jo kende historien...

Black week! Spar op til 75% hos Cocopanda

300DDDCF-D4E2-4AA4-BC04-2F2DA4BE7CD9Jeg tænker I allerede ved det, det handler ikke kun om Black Friday længere, den er udvidet til BLACK WEEK! Masser, af masser, af tilbud og gode priser så du kan forkæle dig selv eller shoppe ind til julegaver – og der er altså meget at spare!

Cocopanda har op til 75% !!!

Cocopanda som mange af jer sikkert kender, ellers kan I komme til det, har et stort udvalg af lækre sager, og har skruet godt op for procenterne denne uge. Det kan jyden her jo godt lide, jeg hader at betale fuldt pris men har jo heller ikke noget imod at fylde kurven! Jeg fik selv lov til at tyvstarte sidste uge, og der fandt jeg alt fra makeup til julefesterme, hygge til hjemmet og produkter til Thailandrejsen i januar.

Make-up op til 60% 

Youngblood op til 55% 

Dermalogica op til 35%

Veganske produkter op til 50%

♦ 4 for 3 (vælg 4 produkter og betal for for 3 – få den billigste med i købet)

♦ Ved køb over 199,- kan man få 50% rabat på et valgfrit ByNoor produkt

Køber du for over 199 kr. får du GRATIS fragt med koden: BLACKMAS (gælder én ordre pr. kunde)

Flotte kindben betyder alverden og jeg elsker rouge i forskellige farver. Lyse og pinke nuancer bruger jeg oftest om dagen og de mørkere om aftenen eller til fest – den store til venstre fra Youngblood er god til lige at bruge henover, da den gir en pæn fremhævende effekt. Den midterste Honolulu bruger jeg til contouring, altså under hagen og helt ude under kindbenene yderst. Men kun lidt, man skal være varsom med at bruge for meget.

Jeg er VILD med mat på læberne, og favoritten lige nu er dette sæt med tre farver i, hvor den til venstre er et must. Jeg bruger en lipliner til lige at markere op og den lyse for at fremhæve en aaaanelse ved amorbuen.

Vil lige sige at sættet øverst med alle farverne er en rigtig god gaveidé, der går man ikke fejl af farver og der er både mat og shiny – under træet med den. Duftlysene kunne jeg ikke selv undvære, det er altid en lækker gave til en der kan være lidt svær, som mig f.eks. haha.

I finder alle varene fra min egen indkøbskurv HER

Black week event – vind for 2.000 kr. goodiebag

Psssst!! Cocopanda kører konkurrencer på deres Facebook hvor de trækker en vinder hver dag denne uge, mandag til fredag, som vil få betalt deres ordre! Ret fed konkurrence, du finder den på Cocopandas egen Facebook HER, hvor du også kan vinde en goodiebag til 2.000 kr.

Cocopanda Instagram her

Næste indlæg

Jeg pynter til jul, og så skal man jo kende historien...