New York City planen...

It’s on! Black Friday, Black Week… Vi er allerede i gang!

 

Reklame Cocopanda

Så starter det! På fredag er det Black Friday, men mange holder Black Week… Og så er der dem der tyvstarter, i dag.  Så er vi lissom i gang.

Cocopanda holder også Black Week, og det vil sige at der er super priser hele ugen op til Black Friday! Der er 25-65% på næsten hele butikken! Jeg giver dig et overblik over de bedste tilbud der gælder i dag, hos Cocopanda.

 

Tilbud gældende i dag søndag:

*Gælder ikke nyheder!

 

 

 

Jeg har valgt mine Black Friday favoritter hos Cocopanda, og i dag kan du gå ind på min story og se hvordan jeg tegner øjenbryn op med mine nye produkter – husk videoerne kun ligger der i 24 timer.

 

Mine favoritter finder du her

 

Jeg er lige nu i New York og har taget de fleste af dem med. De små mascaraer kan jeg især godt lide fordi jeg kun bruger mascara på de nederste vipper, medmindre der skal være party. Så er de lidt mere handy, og fylder heller ikke noget at have med. Jeg kunne ikke står for Beautyblenderen med glimmeretui og 2 stk. Beautyblenders. Jeg fugter dem inden jeg bruger dem til at fordele min foundation, og holderen er ret praktisk at have med til dem. For at holde dem rene måtte jeg også have en Beautyblender cleanser, altså en sæbe der er beregnet til disse små svampe og makeuppensler – jeg er alt for dårlig til at vaske den slags, det må jeg lige tage mig sammen med!

Jeg er ved at være træt af vore sløve køkkensaks når jeg lige hurtigt studser Hollie Nolias pandehår, så nu måtte det være, at vi fik os en ordentlig lille saks der forhåbentlig også kan klippe nogenlunde lige. YSL læbebalsam er bare lækker, og ser lækker ud, det kan jeg ikke står for. Det er en 3-i-en der reparerer, eksfolierer og blødgør.

 

 


 

Mine ekstra Rabatkoder:

Gratis fragt: MASCHAV 

10% rabat: 10MASCHA 

Rabatten gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!

*Gælder fra d. 24.11. til d. 10.12.2019, én gang per kunde, og kun en rabatkode per ordre. Ved køb over 399 kr. er der automatisk gratis fragt.

 


 

 

Bryn er ALT! Jeg har haft mine tegnet op med permanent makeup, men det er jo ikke permanent, det holder et godt års tid og jeg burde have fået dem genopfrisket for læææænge siden. Indtil da tegner jeg dem selv op med skygge eller blyant – du kan se hvilke jeg bruger her.

 

Spejlet fandt jeg i sommers, men det er stadig en favorit og det jeg brugte til mine storys. Du finder det her.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

New York City planen...