Fredagsbobler #8 - Sukkerfri Champagne

UGE 3 DAG 1+2+3+4

 

Så er vi halvvejs! Jeg håber du stadig er motiveret og kan mærke en forskel… Altså, hvis ikke du er øm (for det er jeg fandme!), så har du ikke trænet nok/rigtigt. Jeg er altid mest øm fra forrige træning, den dag vi skal træne igen. Jeg tror det er meget godt Troels og jeg er sammen om det her, for jeg er ret god til at passe maden og ikke sååååå vild med at træne, hvor han elsker træningen, men leder dybt i alle skuffer, hvis ikke jeg holder øje – vi hjælper hinanden.

Min vægt står pt ret stille, men jeg er fortrøstningsfuld, da det er denne tid på måneden og jeg ved det er væske der ikke giver slip – vejningen næste uge må give mig noget godt!

 

 

 

 


Cirkel 1

 


Cirkel 2

 


Cirkel 3

 

 


 

 

Det er ikke hver dag jeg får anrettet måltiderne på bedste bloggermanér, der er faktisk nok at se til med tre børn hjemme der skal skoles og have mad, i tøjet, skifte underbukser 11 gange og irriterende strømper 7 gange. Det er mest den ene, der er lige dér… Det er ikke den 15 årige, lad os sige det sådan!

Jeg ELSKER kalkunbacon, det er som slik for mig. Faktisk kan jeg ikke lide svinebacon, jeg kan simpelthen ikke få det ned. Her er det æggehvider, grønkål og spinat til morgenmaden.

 

 

 

Jeg skifter ofte hakkebøf ud med denne ret, som er hakket oksekød med grøntsager og lidt flåede tomater (så børnene kan være med, de får det på pasta) ovenpå rå revet squash. Jeg har en bestemt tingest at rive det med, ved faktisk ikke hvad den hedder.

 

 

Husk du skal lave dagens øvelser i alle cirkler tre gange. Jeg må indrømme mine baller og lår er så ømme, at jeg nogle dage vralter og ligner en pensionist når jeg skal rejse mig fra toilettet. Jeg holder mig sågar så længe jeg kan, fordi det gør ondt at sætte mig.

God fornøjelse!

 

 


Cirkel 1

 

 


Cirkel 2

 


Cirkel 3

 


 

 

Jeg lavede lige en let dressing af lidt Cheasy skyr og krydderier, da jeg savnede lidt nyt.

 

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #8 - Sukkerfri Champagne