UGE 1 DAG 3+4+5

UGE 1 DAG 6+7

 

Her får du weekendens program. Det gode ved situationen lige nu er, at mange af dagene for de fleste, ligner hinanden. Jeg har altid haft sværest ved at holde kosten i weekenden, men nu er der (hvert fald for mig) ikke den store forskel på tirsdag og søndag, her i Coronatiden.

Vi har aftalt at tillade os selv champagne om fredagen, det er noget vi er meget glade for, og det vil alligevel være for surt at gå glip af det – så Fredagsbobler er stadig en del af vores plan her i ugerne. Sådan er det med force majeure, vi har sgu brug for det glas, det mener jeg sagtens jeg kan argumentere mig ud af, hvis det kommer dertil.

 

Værsgo’ her er lørdag & søndag, i vores første uge. Det er kun søndag der skal trænes, lørdag kan du gå ud og få lidt frisk luft…

 

 

Her har du dagens træningsprogram. Du skal lave hver cirkel 3 gange i træk. Så når du har lavet de tre første øvelser i cirkel 1, så laver du dem to gange mere, og går videre til cirkel 2. Dem laver du også tre gange i træk, og går videre til cirkel 3, som du laver tre gange – og så er du færdig. God fornøjelse!

 

 


CIRKEL 1

 


CIRKEL 2

 


CIRKEL 3

 

 

TILLYKKE! Hvis du har lavet alt det her, så er vi sammen igennem 1. uge, ud af 4.

 

 

Image Map

Næste indlæg

UGE 1 DAG 3+4+5