UGE 1 DAG 2 - nu er vi i gang!

UGE 1 DAG 3+4+5

 

Der er flere der har ønsket flere dage i træk, og det kan jeg da godt se er meget lettere end en plan hver morgen, så her får du de næste tre dage, dag 3, 4 og 5 i vores første uge.

Det var dejligt med en hviledag i dag (vi havde lidt hyggelig morgentræning med børnene, men mest fordi det var sjovt), vi er alle ret ømme, og i skrivende stund har Troels hovedpine, som helt sikkert er fordi han ikke har fået sukker bare et par dage. Det er så vildt hvad sukker gør ved kroppen, det er noget af det sværeste at vænne sig af med og kroppen stritter gerne imod. Men bare vent, det bliver så dejligt, du må ikke give op!

 

 

Her har du dagens træningsprogram. Du skal lave hver cirkel 3 gange i træk. Så når du har lavet de tre første øvelser i cirkel 1, så laver du dem to gange mere, og går videre til cirkel 2. Dem laver du også tre gange i træk, og går videre til cirkel 3, som du laver tre gange – og så er du færdig. God fornøjelse!

 

 


CIRKEL 1

 


CIRKEL 2

 


CIRKEL 3

 

 

 

 

Dagens træning er den samme som vi lavede 1. dag, så du kender øvelserne og det gør det nok lidt lettere at komme igennem. Jeg kan bedst lide når jeg har prøvet det hele nogle gange, og kender øvelser og program, så er det lettere at se en ende på det. Jeg fortæller igen hvordan du gør, for tro det eller ej, der er nogen der hopper over hvor gærdet er lavest, hvis ikke det er skåret ud i pap – eller faktisk helst går helt uden om hegnet!

Du skal altid lave hver cirkel 3 gange i træk. Så når du har lavet de tre første øvelser i cirkel 1, så laver du dem to gange mere, og går videre til cirkel 2. Dem laver du også tre gange i træk, og går videre til cirkel 3, som du laver tre gange – og så er du færdig.

God fornøjelse!

 

 


CIRKEL 1

 


CIRKEL 2

 

 

 


CIRKEL 3

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

UGE 1 DAG 2 - nu er vi i gang!