2. Adventskalender - Unify Underwear

Så er der jul i Kolding!

Så fik vi juletrøjer, selvfølgelig fik vi juletrøjer! Tænk sig, det har Troels aldrig vidst han manglede. Det gør han så heller ikke mere. Aftenerne og weekenderne går med at pakke ud i huset, hold nu op der er meget, og meget der skal ryddes ud. Samtidig går jeg og får idéer til hvad der skal ske i de forskellige rum. Jeg holder ikke rigtig det her ud, jeg vil bare i gang og være færdig NU. Men vi skal jo heller ikke glemme hyggen, så i lørdags var vi til julekoncert på Godset i Kolding, inviteret af Szhirley – hun synger så lækkert, og så er hun altså noget af det sødeste man kan komme i nærheden af.

Søndag var vi til julemarked på Koldinghus, som jeg ikke har besøgt før nu. Vi fik en god julefrokost, og handlet lidt julegøgl. Det kan man jo altid bruge.

Julebluserne er købt i henholdsvis H&M og Ellos, men er desværre udsolgte nu.

Tæppet her er SKØNT! I hør/bomuld fra Hviderusland, og kommer til at passe perfekt i vinterstuen, når den er færdigindrettet. Jeg kan lige se det for mig. Vi fandt også en mistelten og nogle julehjerter. Det er jo med at få købt noget der skaber fælles minder og historier til vores nye hjem sammen, ik.

Og se så lige her! Tror I ikke der er nogen der har lavet disse strømper til os, som kom med posten!? Ej men jeg bliver da så helt fantastisk glad. Og for det ikke skal være løgn, så ved jeg nu at der også er nogle andre på vej, som er anderledes. Vi er vel nok heldige hva’! Vi kan sagtens bruge dem alle, uha uha.

Strømperne er kommet som en gave fra (og her er jeg nødt til at skrive reklame, som man skal foran en gave) @minniesverden

Og så er det bare at vente…

Image Map

Næste indlæg

2. Adventskalender - Unify Underwear