Farven på kontoret: LadyBoss attitude!

Nu bosat i Kolding, Jylland… Simpelthen!

Reklame Jonas

En lille nisse rejste… Sikke en weekend! Torsdag rykkede flyttefolkene fra Flyttefirmaet Jonas ind i huset i Dragør, hvor de pakkede det hele vores hjem ned. Jeg har nogle ret pressede uger, og efter Signe og jeg havde fået sorteret det værste der skulle sælges eller kasseres, kunne de sagtens pakke det hele uden min hjælp. Jeg gik lige en runde og fortalte om nogle enkle ting, og så pakkede de ellers ned, tog lamper, billeder og skabe ned, kørte alt der der skulle smides ud væk, og ryddede have og skur for en masse affald også… Imens jeg farede rundt og lavede andre ting ude i byen. Jeg kom selv retur til huset om aftenen for at hente Ginger, der stod i et total tomt hus, og nok ikke helt forstod hvad der skete. Hele processen kunne ikke være gjort på anden måde, men det hele flaskede sig også så fint.

I løbet af dagen havde jeg købt kattebakke, som den aldrig har brugt før, lånt en katteboks og skaffet sådan en spray der skulle få den til at slappe lidt af. Det piftede jeg lige ind i boksen inden jeg satte den derind uden problemer, og så drønede vi ellers til Kolding uden en lyd. Da flyttelæsset først kom lørdag, var vi nødt til at tage en nat i Troels’ hus i Kolding, hvilket vi af hensyn til Ginger egentlig havde forsøgt at undgå. Men det gik nu så fint. Da jeg kom hjem til Troels og Hollie Nolia, som havde været alene hjemme i tre dage og hygget sig gevaldigt, sad farmand der også og drak kaffe, efter at have fået en rundvisning i det nye hus. Ginger hoppede bare ud og lage sig på sengen – ingen problemer! Den er jo vant til at rende ude om natten, så den rumsterede lidt om natten, fordi den jo ikke kunne forstå den ikke måtte komme udenfor. Så forestiller man sig lige mig (or please don’t!), i næsten bar røv midt om natten stå og lege kat, og grave i kattebakken for at forklare den, at det jo er sådan den skal gøre, og overvejer et øjeblik om det er nødvendigt at lave en Frank Hvam. Altså ikke mig! Hold nu kæft et cirkus altså! Den er nu med i det nye hus, og den er faldet så godt til. I dag kører vi ud og køber et halsbånd vi kan skrive navn på, og jeg er godt klar over det selvfølgelig ikke skal være et der kvælder den eller er med stød… Er sikker på de i butikken kan guide om det hele, samt en sele så HN lige kan gå tur med den i haven, så den kan lære stedet at kende, inden den lukkes ud.

Tilbage til flytningen…

Det hele gik så smertefrit, nu er spørgsmålet bare, hvor vi skal gøre af alle tingene fra Troels hus?!? Hej hej garagesalg! Hollie Nolia var det eneste barn der var hjemme, da vi ikke har samme børneweekender, og heller ikke får det. Jeg er nu mindst nødt til at finde en allergivenlig enhjørning, der kan skide selvlysende regnbuer, for at rette op på det brudte løfte fra min side, overfor familiehungrende 6 årig.

Hun er til gengæld… For at bruge hendes egne ord “helt oppe at køre” over det nye hus. Hun elsker det vitterligt og går rundt i huset og siger “hvor er det bare dejligt vi bor her mor”. Jeg spurgte hende i weekenden om hun savnede det gamle hus eller skole, og så kiggede hun bare på mig og konstaterede, at det havde hun overhovedet ikke tænkt på. Hun viste stolt hus, have, å og skole frem for mormor og morfar i weekenden, og hendes værelse var det første der kom på plads – hun kunne jo slet ikke vente. “Det er bare så meget hyggeligere end jeg overhovedet havde troet, mor”. Åhhh hvor gør det mig bare glad, og glæder mig så meget til de andre to kommer i eftermiddag. Troels har haft døgnvagt, så vi har været alene om at pakke ud, og har hygget os med det imens vi hørte julemusik og drak kakao. Det hele er jo lidt noget midlertidigt rod, da vi skal have nyt spisebord, stole og sofaerne skal skiftes ud. Det er bare lettere at gøre når man kan mærke størrelserne på rummene, end købe noget inden indflytning, selvom det havde været rart lige nu. Størrelsesmæssigt er vi nødt til at skifte mere ud end jeg havde regnet med, fordi vi simpelthen ikke har plads til det, hvor underligt det end lyder.

“Nåhhhh den palle der… Det er bare julepynt skat, det er da ikke alverden”.

Nogen skal jo lede og fordele arbejdet, og det gjorde jeg egentlig så fint, med den ene ledige hånd jeg havde…

Hollie Nolia er ved at være god til det med billeder.

Jeg havde et par ting til hende hun kunne samle, imens tingene blev flyttet, så der var lidt ro på hende. Så sad hun der lige så sødt, og ventede på vi kunne pakke værelset ud. Vi mangler lige nogle møbler som skrivebord og noget opbevaring på hendes værelse. De andres ting er ikke rykket endnu.

Det gamle spisebord bliver umiddelbart mit nye skrivebord.

Første nat med Ginger i Kolding, det går bare fint mor. Den kan også sagtens finde ud af at gå i kattebakken i kælderen nu. Hollie og Ginger har været ret så seje i den store flytning her.

Image Map

Næste indlæg

Farven på kontoret: LadyBoss attitude!