På jagt efter et sommerhus... Hjælp mig!

Status over flytning til Kolding…

Jeg kan næsten ikke vente! Vi kørte forbi huset i går, og har lige fået at vide vi har adgang til det fra d. 1./11., så vi kan få malet, bestilt sofa, møbler osv… Det er jo lige om lidt! Mit hus skal overtages d. 1./12., og det bliver også kun lige på målstregen, jeg bliver færdig til at aflevere det. November måned bliver et vanvittigt puslespil der skal hænge sammen. Overtagelse af nyt hus, beslutninger, mit eget skal pakkes ned, sorteres og der skal sælges ud. Jeg vil gerne være mest i Kolding i huset, så jeg kan arrangere og sørge for alt bliver fikset inden indflytning. Dog går HN jo i skole på Sjælland, så overvejer at flytte hende/os over midt november i Troels’ hus, så dagene kan bruges i det nye og weekenderne på at afvikle huset i Søvang.

Jeg har en hel del tv jeg skal optage de næste par måneder, hovedsageligt i Kbh., og da Troels har natflyvninger kan børnene ikke være alene hos ham, imens jeg arbejder i Kbh… Dammit til hverdagsudfordringer, hvor fanden er mit konfetti og champagne?!? Nå, men det skal jo for pokker kunne gå op i en højere enhed på en måde.

Jeg bruger uanstændigt meget tid på at lede efter inspiration på nettet og IG, og har efterhånden en god idé om hvordan jeg forestiller mig jeg… Vi… Ønsker hjemmet skal tage sig ud, og hvilke forbedringer og indkøb der skal til. For at skabe nye fælles rammer, sælger vi de fleste af vores ting, og køber nye. Jeg ved ikke hvilke endnu, og ved godt der er mange der spørger på min køkkensofa. Den er jeg rigtig glad for, men først når vi kan komme ind i huset, ved jeg hvad vi skiller os af med, og det sælger jeg så via min IG, så den er en god idé at følge på @maschavang

 

Image Map

Næste indlæg

På jagt efter et sommerhus... Hjælp mig!