Årets mest geniale mandelgave! Indeholder nærvær, sjov og næstekærlighed...

2. Adventskalender – Unify Underwear

Reklame for Unify Underwear

Glædelig 2. søndag i advent.

Der bliver købt ufattelige mængder af gaver denne måned, og mange af dem er bare købt hurtigt, bare for at købe noget. Andre bruger lang tid på at vælge det helt rigtige, for at give en personlig gave der er tænkt over. Jeg vil gerne fortælle jer om noget, som er super gennemtænkt, og noget jeg ved, rigtig mange piger og kvinder vil sætte stor pris på at finde under træet… Eller du selv vil blive glad for.

Jeg kender alt til at sidde og kommunikere med det store udland, om produktion og vareprøver. Det er ikke forsmåbørn, men er man to seje teenagere på 18 år der irriteres over BH’en ikke er smart nok under tøjet når stropperne ses, så gør man noget ved det. Det var lige hvad Alberte og Simone gjorde. Det generede dem begge hvad de så i spejlet når de lige havde taget deres smarte outfits på. Gamle grimme BH-stropper… Hvorfor kunne de ikke være lidt smartere? De besluttede sig for at gøre noget ved det, men én ting er at drømme og have visioner, noget andet er at handle og få drømmene til at blive til virkelighed. Varerne skal produceres, der er en masse juridisk og en hjemmeside/shop kan man jo heller ikke undvære, så de allierede sig med kompetente mennesker der kunne hjælpe dem – Unify Underwear var en realitet. To piger på 18 år!

Alberte og Simone har skabt et genialt produkt i virkelig god kvalitet, med en masse stylingmuligheder og høj komfort. BH’en er todelt og det smarte er, at man kan skifte stropperne ud, så du kan anvende BH’en på mange forskellige måder, samtidig med det er flot når man ser selve stropperne, som bestemt ikke bare bør skjules. Jeg synes det hele er så gennemført, og jeg synes det er nogle virkelig fine designs, som jeg bestemt også har manglet i skuffen.

Unify Underwear har flere forskellige designs i et udvalg af farver. Disse er bare lige mine favoritter, og BH’en jeg har på, koster normalt 249 kr., men med min rabatkode kommer den ned i bare 199 kr., og der er flere fine trusser til.

 

Se hele Unify Underwear udvalget HER

 


Rabatkode til 20%

Fra i dag og  7  dage frem til lørdag d. 15. december kl. 23:59 får du 20% rabat med min kode:

MASCHA20


 

Jeg synes det er meget finere at man kan se noget flot blonde som her, end ane en bare funktionel kedelig strop, som jeg plejer at bruge under denne kjole – meget flottere! Der er mange muligheder for at style, med de forskellige designs Unify Underwear har.

Image Map

Næste indlæg

Årets mest geniale mandelgave! Indeholder nærvær, sjov og næstekærlighed...