GIVEAWAY på denne dragt + rabatkode til Marc Jacobs tasker!

Huset er solgt! Og I får rabat på tilstandsrapport…

Annonce Boliga

Så blev der fundet en køber til huset! Jeg kunne vitterligt ha’ solgt det den første dag det var online, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at der var en køber allerede efter 12 min.! Men det var der og der var endda flere, så jeg endte med at få mere for det, end prisen. Faktisk var der 5 stk. der gerne ville lukke aftalen, men da jeg ikke havde fået ordnet alle papirer som tilstands- og el-rapport, måtte jeg fluks ud og finde en byggesagkyndig der kunne tage sig af det, så vi kunne komme videre i processen.

Jeg har aldrig prøvet at sælge et hus før, så alt det her er jo nyt for mig. Jeg overvejede at sælge huset selv på bloggen, men var bange for at stå med alt papirarbejdet alene, eller gøre noget forkert i den forbindelse. Mægleren fortalte mig hvad og hvordan jeg skulle gøre det hele, og da det kom til tilstandsrapporten gjorde jeg det, at jeg tog den gamle rapport og fik en håndværker til at udbedre det nødvendige. Bagefter gik jeg på nettet for at finde en der kunne komme og lave en tilstandsrapport hurtigst mulig.

Jeg søgte lidt rundt på nettet og fandt hurtigt ud af at det nemt kunne tage en uge at få en byggesagkyndig ud og lave tilstandsrapporten, og så yderligere 5 dage for at få papirene… Og jeg skulle helst ha’ brugt dem i går! Jeg skrev til en af de sider hvor de vender tilbage efter 24 timer med et tilbud, men nu her flere uger efter, har jeg stadig ikke hørt fra dem, så det var da godt jeg ikke satte mig til at vente på dem men begyndte at ringe rundt i stedet.

Gennem siden Boliga.dk fandt jeg frem til Boligeftersyn.dk som havde en god pris og vigtigst af alt, så havde de tid til at komme hjem til mig allerede dagen efter (!!). Helt ærligt, jeg fik simpelthen så god service. Jeg var virkelig heldig, for jeg ringede til dem mandag middag, der stod en mand her tirsdag kl. 11:30 og 3 timer senere havde jeg mine papirer… Jeg kunne næsten ikke tro det, for havde jo efter utallige opkald til alle jeg kunne finde numre på, indfundet mig med at der kunne gå 1-2 uger før jeg havde dem i hånden. Det er jo lidt nervepirrende når man står med købere på hånden, og gerne vil ha’ afviklet salget.

Manden kom ud og gennemgik hele huset, imens jeg sad og drak kaffe og udfyldte nogle papirer til ham, som han sideløbende hjalp mig igennem for processen kunne gå lidt hurtigere – teamwork! Han gennemgik bagefter hans noteringer sammen med mig, så jeg vidste hvad der kom til at stå i den, hvordan tilstanden var, og den var jo heldigvis rigtig god. Det var en stor lettelse og tryghed i at få den ordnet, så vi kunne komme videre med salget.

Når jeg får rigtig god service, så sørger jeg oftest for at fortælle folk at de har gjort noget jeg sætter pris på, eller fortæller dem at de har overrasket eller glædet mig udover forventning. Det kan være at ringe til blomsterbutikken der har leveret en usædvanlig smuk buket, og fortælle dem at jeg sætter pris på deres håndværk som har været lige i øjet. Det kan også være som her, hvor jeg bliver positivt overrasket over servicen, og forståelsen for situationen. Jeg kontaktede derfor Boliga bagefter, for at takke dem, og sagde at jeg havde tænkt mig at fortælle om min positive oplevelse, og det endte ud i at jeg fik lov at give jer en rabat. Kan I mærke jydegenet forstærkes jo tættere på flytningen vi kommer… Uhhh det blir så godt, så godt. Det ender sgu med jeg kører med trailer også, haha.

Rabat til dig:

Når man skal sælge et hus, så skal man typisk have en:

  • Tilstandsrapport (kan koste op til 10.000 kr.)
  • Energimærke (kan koste op til 7.000 kr.)
  • El-rapport (kan koste op til 3.000 kr.)

Boliga.dk laver en pakkeløsning på tilstandsrapport der med min rabat kun koster 8.500 kr.

I får rabatten når I nævner mit navn ‘Mascha Vang’ ved bestilling hos Boliga Tilstandsrapport. Normalt koster deres pakke 8.995 kr., men mit navn udløser en rabat så I får tilstandsrapporten til 8.500 kr.

*Rabatten gælder indtil 31/12 2018

Jeg håber de nye ejere bliver lige så glade for huset, son vi har været.

Image Map

Næste indlæg

GIVEAWAY på denne dragt + rabatkode til Marc Jacobs tasker!