Frynser på farten...

Nyt gulv til huset, hvad skal jeg vælge?

IMG_1787Jeg har lige fået en idé. Jeg vil have nyt gulv i huset, og det skal ske lige nu, helst inden vi flytter ind. Gulvet lige nu, er som på billedet her ovenover. Jeg er også på udkig efter ny brændeovn i øvrigt.

Jeg har kigget på lidt forskelligt, og nok ikke sat mig helt ind i hvad der findes, og hvad der er bedst. Jeg ved bare hvad jeg synes er pænt. Jeg kan bedst lide noget plankegulv der ikke er for smalt, og gerne i en kold farve. Måske lidt grålig i det, og med struktur, så det får lidt spil.

Jeg har set noget i eg, og det er helt perfekt i farven. Nu ved jeg bare ikke hvor meget vedligeholdelse det kræver, men der skal helst ikke være noget. Altså helst, som i SLET ikke. Dette gulv er der nok 2-3 ugers leveringstid på, og det er bestemt ikke billigt – men det er flot!

 

IMG_7213

 

Så har jeg hørt at laminatgulve skulle være vedligeholdelsesfrie, og fået i meget bedre kvalitet end jeg nok var klar over. Det er meget billigere, og der er ingen leveringstid, da det er en lagervare. Jeg vil MEGET gerne have det lagt asap!

 

image

 

Jeg skal ud og kigge på kvaliteter i aften, men vil meget gerne høre jeres erfaringer, hvis I har nogen? 🙂

Næste indlæg

Frynser på farten...