Farvel Chanel! Aldrig har jeg prioriteret så fornuftigt...

Her er de gulve jeg valgte til huset

imageI et tidligere indlæg viste jeg jer nogle forskellige gulve jeg overvejede til huset, og spurgte jer også til råds (læs her). Tusind tak for de mange kommentarer, det er virkelig dejlig med noget sparring. Nu har jeg så fået lavet gulvene, men det tog lidt en drejning. Jeg var nemlig ude i at ville lægge nye gulve, men da jeg fik besøg af maleren Crillesen & Sørensen der skulle male huset, foreslog han mig at slibe det ned, og give det noget farve og lak. Det var egentlig i god nok stand gulvet, det trængte bare til at blive frisket op, så det valgte jeg i stedet. Det var både en nemmere og billigere løsning, end at skulle skifte det ud, og jeg er SÅ glad for resultatet.

De skulle jo egentlig “bare” male hele huset, men da jeg så også bestilte den til også at lave alle gulvene, så fik de pludselig travlt. Jeg er egentlig aldrig ude i god tid, så det var i forvejen svært at få dem lokket til at presse mig ind. Jeg er lidt som en vandmand, jeg kan komme igennem alt, når jeg presser dem nok 😉 De fik travlt, men var stadig færdige til tiden. De knoklede bare fra 5 morgen og weekender med, for at få det færdigt hurtigst mulig, og der var ikke noget med at det trak ud eller noget, det har virkelig bare spillet fra første dag.

Som I kan se, så trængte gulvene ret meget…

image

image

Der var pludselig et helt fint nyt gulv nedenunder, og det ville næsten være synd bare at smide ud jo.

image

Der var mange muligheder, og jeg havde egentlig en idé om jeg gerne ville have grå gulve. Så gik jeg pludselig over til sort, men tænkte at der kunne man se alt snavs… Og endte så i hvid, med en lak ovenpå. Der er mange valg der pludselig skal tages alene, men også ret sjovt at jeg får det som jeg ønsker det, uden at skulle spørge nogen efter deres mening – altså en mand. Her er det sgu mor der bestemmer 😉

image

image

Efter afslibning, farve og lak, ser de sådan her ud. Jeg synes der er så fine, og er glad for jeg ikke brugte en formue på at få lagt nye.

Jeg synes de er så flotte! Der kommer naturligvis helhedsbilleder når jeg er kommet på plads, så er det nok lettere at se.

image

Man kan også se gulvet her op mod ovnen, som jeg viste i går. Det har fået en pæn kold farve, i stedet for den gulige træfarve.

image

Næste indlæg

Farvel Chanel! Aldrig har jeg prioriteret så fornuftigt...