Hollie Nolias 6 års fødselsdag

GIVEAWAY på denne dragt + rabatkode til Marc Jacobs tasker!

Jeg er selvfølgelig allerede godt i gang med at lære Kolding at kende, og det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at det der står øverst på listen er tøjbutikkerne – og jeg er så utrolig positivt overrasket!

Annonce | En af de rigtig gode butikker i byen hedder Frk. Himmelblå, og de har en masse gode mærker som er lige mig. Bla. et godt udvalg af Marc Jacobs, Mos Mosh, UGG, Notes Du Nord, Karmamia, Kenzo og en masse andre lækkerier. Lad mig bare sige det sådan, at da Hollie og Troels for tredje gang kom tilbage fra legetøjsbutikken for at se om jeg var færdig, satte de en nedtælling i gang. Jeg kan bruge ret meget tid i det prøverum, og fandt også en masse gode ting.

Jeg har fået lov at lave en GIVEAWAY til jer på denne fine efterårsdragt, i denne farve eller hvilken I nu ønsker, det bestemmer I selv. For at blive den heldige til at holde varmen i den, så skal I følge @himmelblaakolding og tilmelde jer Frk. Himmelblås nyhedsbrev her (I finder det helt nede i bunden af siden).

Hvilken farve kan du bedst lide? Se udvalget her

*Konkurrencen afholdes af Frk. Himmelblå som også finder den heldige d. 12/10

Jeg er også ret vild med denne Marc Jacobs taske, som kan bruges både sådan, eller med en anden rem over skulderen, som er i tasken. Meget multifunktionel.

Derudover får I også en rabatkode på 10% til disse to Marc Jacobs tasker, med rabatkoden:

Mascha10

Link til Marc Jacobs taske: Stor / lille

Den største indeni..

Den mindste indeni…

Image Map

Næste indlæg

Hollie Nolias 6 års fødselsdag