Besøg på Vejle Idrætsefterskole

25% RABAT på fastelavnskostumer

PicMonkey Collage-8PicMonkey Collage-8

Det er snart fastelavn, og jeg ELSKER det 🙂 Jeg er jo så vild med alt det gøgl og alle de traditioner jeg kan præsentere Hollie Nolia for. I år er første år hvor hun sådan rigtig forstår, at det er sjovt at klæde sig ud. Sådan nogenlunde hvert fald. Hun kan godt lide prinsesser, og er meget glad for at se klokkeblomst, fordi hun ligner en prinsesse. Men det er jo ikke lige til at vide, hvad hun vil. Så jeg bestilte udklædning fra Kostumelandet.dk, og det blev til et prinsessekostume og et ko-kostume hjem til hende. Hun er også glad for køer 😉 Jeg bestilte også noget til mig selv i samme omgang, da det ville være sjovt at vi kunne klæde os ud sammen. Måske hun bedre forstår det så?

Kostumelandet.dk giver hele 25% indtil på søndag d. 8 feb.

Rabatkode: mascha25

Børnekostumer HER
Fastelavnskostumer til børn HER
Mit kostume finder du HER

IMG_9049

Der blev danset og danset, og kigget i spejlet. Hun elsker at være klædt ud. På de øverste billeder kan man bare se hvordan hun kigger ned af sig selv og tænker “wooooow”. Så dejligt at opleve den glæde 🙂

IMG_9038

Hun plejer ikke at ville have krone på (jo, det forsøger jeg faktisk ofte at sætte på hende, også når det ikke er fastelavn), så havde ikke bestilt nogen til hende. Pludselig vil hun have MIN dims på. Hmpf… Hvad skal jeg så have på?? Pludselig går jeg fra at være festlig harlekin-prinsesse, til at være “en der fryser”. Så skal mor naturligvis have hue på. Hollie’s hue, og hun skal sætte den på. Så tog den leg lige en drejning mor ikke havde forudset.

IMG_9044 IMG_9045 IMG_9047

Rabatten er sponsoreret af Kostumelandet.dk

Næste indlæg

Besøg på Vejle Idrætsefterskole