IT'S ON!!!

Årets rejser og oplevelser i 2017

IMG_6590

Jeg lavede tidligere et indlæg om mit 2017 (læs her) som har været en blandet omgang. Når jeg sådan lige tænker 2017, tænker jeg av av, men når jeg kigger billederne igennem har året været fuld af oplevelser og fantastiske rejser, og dem vil jeg gerne dele med jer i dag da 2017 har været noget af en rejse på mange måder.

Noget af det jeg virkelig vil sætte fokus på i 2018 er rejser og oplevelser. Ikke fordi vi ikke plejer at gøre det, men fordi det er i år Hollie Nolia starter i skole (hvor vildt er det lige!) og det er meget lettere at rejse den første del af året uden de store hensyn. Jeg vil så gerne vise hende verden og opleve den sammen med hende, og er så taknemmelig for jeg har muligheden for det. Det er altid det jeg har prioriteret mest når jeg skulle købe noget – altså rejser. De steder jeg ikke har rejst på en afbudsbillet og en uspecificeret indkvartering… Det har ikke altid været lige godt, men det var hvad jeg havde råd til, og det var også fint.

 

Jeg har samlet årets rejser, både udenrigs og de bedste indenrigs… For lige at få Bornholm og Smukfest med, for det var altså en form for rejse, om ikke andet en af årets skønneste oplevelser.

Mit 2017 i rejser…

 

ISRAEL – Året startede i Israel, hvor jeg holdt nytår sammen med Rasmus. Vi så en masse spændende ting, men Tel Aviv er ikke et sted jeg ønsker at tage tilbage til. Der er meget historie at se, og jeg er taknemmelig for at have oplevet det, men jeg følte mig egentlig ikke særlig velkommen og folk var ikke hvad jeg vil betegne som imødekomne. Men så er det oplevet.

Tidl. indlæg: Miniguide til Israel / Nytårsaften 2016 / Bethlehem og Jesus

image

image

PUERTO RICO – Turen gik til Caribien, på en bloggertur med nogle søde nordiske kollegaer. Det er nok et af de smukkeste og mest fantastiske steder jeg har besøgt. Vi boede på en lille ø hvor der stort set ingen turisme var – det var faktisk intet, og det var SÅ fantastisk. Så, så smukt! Det var lidt en kamp at skulle gemme min krop lidt på billederne, fordi jeg var i gang med at tage på til et tv-program.

Tidl. indlæg her: På eventyr / Vidunderlige billeder

image

image

image

image

(Jeg ville så gerne linke til alle de andre rejser også, men mit net driller helt vildt nu, sorry)

THAILAND – Igen i år gik turen til Thailand, som den efterhånden gør hvert år. Det er et nyt sted hver gang og jeg har efterhånden været godt omkring. Dette var Hollie Nolias 3. gang i Thailand, og vi smutter afsted igen lige om lidt. Det er så fantastisk at være sammen på den måde, så langt væk fra alt herhjemme. Vi får så mange gode oplevelser sammen. Thailand er enormt børnevenligt og selvom jeg hvert år siger det var sidste gang, fordi jeg har været der så mange gange, ender vi der altid igen.

IMG_3896

IMG_3181

IMG_1638

IMG_1621

PERU – Det endte med en voldsom omgang højdesyge da jeg var på et tv-job i Peru. Der er meget, meget smukt i Perus bjerge, men jeg er færdig med bjerge, efter den omgang. Nøj hvor var jeg syg! Der er skøn naur, men heller ikke et sted jeg har planer om at besøge igen. Det mest fascinerende var det næsten at flyve ind over bjergene, det er næsten ikke til at forstå hvor storslået verden egentlig er.

IMG_7972

IMG_8002

IMG_7820

NORGE – Det blev faktisk til to ture til Norge. Vi var i Dyreparken Kristianssand (indlæg her), og så var Hollie Nolia på hendes første skiferie til Geilo, hvor vi boede på et virkelig vidunderligt hotel. Det betyder meget at omgivelserne er gode når vi rejser, hvilket naturligvis er en smagssag, men lige dette sted faldt i god jord. Vi tager nok på en ny tur i starten af det nye år, og her håber jeg lidt hun får stået noget mere på ski end sidst. Det var sådan en dejlig tur. Jeg blev bare lidt ked af at dem jeg var sammen med på turen bagefter sendte en masse billeder, og ting jeg havde sagt til dem, videre til Se&Hør, så det så ud som om de også var med på turen. Jeg blev så… Jamen altså… Paf! Ved næsten ikke hvordan jeg skal beskrive den følelse. Det var bare ikke ok at dele ud af, uden mit samtykke.

IMG_5811

IMG_5793

IMG_5976

SKANDERBORG – Mit første rigtige festival, Smukfest, og hold nu op hvor jeg elskede hvert minut! Det var de bedste dage og jeg skal helt sikkert også med i år, tænk jeg ikke har prøvet det før. Jeg sov endda i telt et par af dagene… Jo joooo, jyden her havde da pandelampe og det hele med. Shit det var sjovt.

IMG_3510

IMG_3578

IMG_3573

IMG_3576

BORNHOLM – Det er bare Danmarks perle, og turen gik igen til Folkemødet. Jeg håber at kunne tage en lidt længere tur derover i år, og få Hollie Nolia med. Der er smukt, dansk og dejligt. Helt idyllisk. Vil så gerne vise min mor Bornholm.

IMG_0530

IMG_0545

folkemøde på bornholm

SVERIGE – Nærmere Ystad, er også et favoritspot. Signe og jeg har efterhånden været på nogle ture rundt omkring sammen, og det er altid sjovt og hyggeligt. Vi er gode til drinks, vin og god mad… Og champagne, haha. Vi skal på flere rejser sammen i 2018, men det er begrænset med billeder jeg har af hende, da hun helst sniger sig udenom. Det gør jeg ikke.

C872828F-896B-4027-A040-88BE1880A3E9

504CF54B-D1EA-4479-84FB-DD012039A818

2134985B-EA78-4FAB-A266-4E312A63AF50

PARIS – Årets sidste rejse, hvis ikke man tæller Jylland med, var til Disneyland i Paris. Vi har haft ret mange skønne oplevelser i forlystelsesparker i Danmark i år, men Disneyland var nok alligevel favoritten i den genre, især hvis vi spørger min 5 årige rejsepartner. Der vil vi meget gerne til igen, og gerne om sommeren.

B6BEEF7F-C4AD-45D0-8D54-7CAA38F32AEC

16D1FBA0-27CD-46D2-A891-1D6FBED3C1CF

2F8FE3E4-64AF-492E-8E13-30576D571A3D

Jeg er flad af grin! Se lige den voksne dame med den røde Minnie Mouse hue i baggrunden til venstre. Man føler den altså bare når man er der, jeg rendte selv rundt med ører… Men det er lissom når man har en skør spraglet ting på man har fundet på et marked på ferien. Det er bare sjældent den bedste idé når man så ser billederne bagefter, eller har fået det med hjem.

9075F7AF-BAEB-4097-A8D0-571EDDEEE177

8B3B2AE7-BC9D-4772-A188-83366B0B316F

Image Map

Næste indlæg

IT'S ON!!!