Landet, efter en god flyvetur...

Så er der postkort…

imageJeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde, eller hvilke billeder jeg skal vise jer. Her er så fantastisk! Lige nu sidder jeg på hotellets rooftop og ser solen stå op, imens jeg hører Jeff Buckley synge Hallelujah. Intet er mere passende, det er så smukt, og jeg sidder og tager billeder til jer. Jeg har så mange billeder af dette rustikke og ægte lille stykke paradis, at jeg næsten ikke kan vise dem alle, men I er simpelthen nødt til at se de fleste. Det er som om der er filter på virkeligheden her, men sådan ser her bare ud. Jeg har været mange smukke steder i verden, men den solnedgang jeg så i går, slår alt jeg ellers har været så heldig at opleve. Jeg vil dog lige starte med at vise jer stranden vi var på i går. Jeg er her for at skrive om hotellet, men synes naturligvis også I skal se alt andet, som jeg også ser her.

Det der gør øen Vieques så unik, er efter min mening, at turismen ikke har overtaget endnu. Her er ikke alverden, altså materilet, men til gengæld er her så meget andet og egentlig har jeg personlig mere mentalt ud af at opleve dette, end noget fancy jeg har set masser af gange. Her er så ægte, og jeg tror efterhånden man skal lede længe efter de små perler her. Jeg gik mange ture langs stranden, og drømte helt væk i livet. Jeg har været så heldig at opleve så meget, se så mange steder, har så meget kærlighed fra folk omkring mig og så utrolig beriget med min lille øjesten som jeg savner enormt. Det er dejligt at få pauser hvor jeg helt inde i maven har tid til at værdsætte alt det, på så smukt et sted.

Se lige stranden…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Psssst… Man kan stemme på mig som “Danmarks Dejligste” i Se og Hør, hvis man har lyst 🙂 Man kan i så fald sende en SMS hvor man skriver: SHK BABE 68  og sende den til 1266.

Næste indlæg

Landet, efter en god flyvetur...