Tænk der findes så skønne mennesker. Hvor heldig må man være?!

Vores tur til Dyreparken i Kristiansand, Norge

IMG_1230

Vi har været på inviteret tøse/bloggertur.

Hollie Nolia og jeg, derfor der har været lidt stille herinde. I har til gengæld kunne opleve en masse små videoer på Instagram, da den er nemmere og hurtigere at opdatere når vi er afsted, og så synes jeg det er hyggeligt med lidt videoer også. Jeg har simeplthen været for træt til at blogge sådan rigtigt på turen. Vi har hygget så meget og oplevet en masse sjovt, gået og gået og gået og faldet om af træthed inden vi ramte puden.

Turen var en bloggertur jeg var heldig at snige mig med på, sammen med nogle andre bloggere der havde vundet en konkurrence (der er derfor ingen aftale om at jeg skal omtale turen, men jeg kan naturligvis ikke lade være). Jeg kan da også fedte mig ind alle steder, hva’. Men da der var en ledig plads var vi snart at finde på flyveren til Norgesland. Et smukt, smukt land i øvrigt som jeg er meget fascineret af på mange områder.

Turen gik til Dyreparken i Kristiansand hvor vi boede på piratslottet Abra Havn. Der er flere steder man kan bo, bla. i Kardemommeby eller på dyrehotellet. Vi valgte Abra Havn hvor der hver morgen kl. 8 sejler et stort piratskib ind med sørøvere der synger og laver lidt skuespil. Hollie Nolia var noget bange i starten, men det gik nu hurtigt over da hun så hvor fredelige de var. Man bor simpelthen i små huse i en hel piratby, det er ret fedt og vi var også med ude og sejle på det store skib hvor vi fandt en ægte guldskat.

IMG_1318

IMG_1177

IMG_1175

IMG_1178

IMG_1179

IMG_1149

IMG_1170

IMG_1171

Inde i selve Dyreparken er der et stort område med dyr, en masse aktiviteter, spisesteder, karruseller og ting der hører sig til i en stor forlystelsespark. Hele Kardemommeby er opbygget derinde, hvor Kasper og Jesper og Jonathan kommer forbi, så man oplever det hele “i virkeligheden”. Det er virkelig fint bygget og arrangeret!

IMG_1445

IMG_1394

IMG_1396

Vi var også på en togtur gennem Hakkebakkeskoven, hvor vi oplevede alle dyrene lave sjov og ballade. Vi kender ikke historien i forvejen, så må se efter at få købt bog og film når den udkommer.

IMG_1314

IMG_1295

IMG_1298

IMG_1291

IMG_1301

IMG_1309

Når fusserne er meget trætte, er det heldigt man lige kan få et lift ♥

IMG_1317

Skoene er bare et par sneakers fra H&M, men dutterne kom vi simpelthen ikke gennem Oslo lufthavn uden, og jeg blev i dén grad gjort opmærksom på hun havde egne penge, og de skulle købes. BASTA! Der sidder sådan et lille spænde på dem, til at sætte dem fast med. Hvor de er fra aner jeg ikke, det virkede som noget lokalt. Jeg fatter simpelthen ikke et ord norsk 😉

Turen derover foregik henover Oslo, men vi fløj direkte fra Kristiansand på hjemvejen. Man kan også sejle lige dertil fra Hirtshals, som andre gjorde.

IMG_1275

IMG_1271

IMG_1264

Vanvittigt charmerende lille Kardemommeby, hvor duften af kanelboller mødte os lige ved byporten. Man kan få en lille tur i sporvognen der jævnligt kører gennem den lille meget fint opbyggede by, hvor man også kan overnatte i små fine huse.

IMG_1232

IMG_1202

IMG_1197

IMG_1212

IMG_1205

Vi hyggede bla. med skønne Michala og Molly My.

IMG_1216

IMG_1220

Hollie Nolia satte mor i fængsel, og tog selv lige et billede af fangen ♥

IMG_1223

Der blev prøvet en masse sjove ting, og den lille fartglade klatremus var naturligvis at finde i en bil med foden tungt på speederen!

IMG_1191

IMG_1187

IMG_1440

Kæææææmpe store candyfloss skal der til!

IMG_1406

IMG_1411

Der er et gigantisk stort badeland med masser af muligheder både inde og ude, og da vandet udenfor er dejlig opvarmet var det slet ikke for koldt. Så kunne børnene bade imens mødrene sad og fik lidt sol i ansigtet.

IMG_1360

IMG_1387

IMG_1378

Vi havde en FANTASTISK weekend, hvisnogen skulle være i tvivl ♥ Det er så dejligt at rejse med andre bloggere, da vi har forståelse for hinanden blogger-liv, arbejde, billeder og børnene kan lege sammen. Dem vil vi meget gerne på en masse flere af.

IMG_1302

Noget af det bedste ved Norge er deres gelédesserter, ifølge Hollie Nolia…

IMG_1326

Image Map

Næste indlæg

Tænk der findes så skønne mennesker. Hvor heldig må man være?!