Den kan blive din...

Det hjælper ikke at pisse på bålet… Girl on fire!

8E6776F3-8201-42D1-8074-C35B128377D3Biledet af mig her, beskriver meget godt min mentale tilstand lige nu. Jeg har sovet længe i dag, for første gang længe har jeg sovet lige til jeg vågnede, og sovet godt. Der er kun halvanden måned tilbage af 2017, og den tid skal bare være god!

For at sige det som det er, så har 2017 været det værste år længe. Lige fra klokken slog midnat nytårsnat har det gået skævt. Der er sket virkelig mange dårlige ting det seneste år, private ting, shitstorm, dødstrusler, kræft, break-up, snyd og svigt fra dem jeg troede var mine bedste allierede. Folk der havde hænderne dybt i honningkrukken og mails fra fremmede der fortale hvordan “veninder” udleverede private ting om mig højlydt i en kø eller i et fly. Der har været mange oplevelser der har såret og skuffet mig, fået mig til at trække mig i mange sammenhænge, fået mig til at føle mig ensom, men også smidt brænde på mit indre bål, hvor en flamme bare nægter at gå ud. Man kan sagtens pisse på et bål, men gløderne brænder bare ad helvede til hvis ikke du slukker det ordenligt og prøver at vade henover det bagefter.

Der har virkelig været langt mellem de gode oplevelser i år. Tydeligst for mig står naturligvis at min mor i denne uge er rask og færdig med kemo og stråler, det betyder alverden for hele familien. Venskabeligt har jeg fundet ud af hvem der virkelig står klar når det brænder på, og det er nogle gange fra uventet side, men her relationer viser deres sande ansigt. Når alt tæt på ramler sammen, som meget har gjort gennem året, så er det overraskende hvor meget det betyder at få opbakning udefra. Når jeg har tudet i røret til veninder har jeg sagt “Jamen det er da heller ikke fordi der slet ikke er sket noget godt i år, jeg vandt jo Danish Beauty Awards prisen”. Den står for mig som en klar og meget betydningsfuld stjerne der bryder de mørke skyer. Den gjorde mig virkelig, virkelig glad, tænk sig engang en opbakning at få.

Mange af oplevelserne i år har været med til at rydde ud og rydde op i mit liv, hvor jeg altid mentalt sætter en streg i sandet nytårsaften. Inden da skal der være ryddet op, så jeg er klar på en frisk omgang. Det er så det jeg er ved nu, og hold op hvor det letter. Fremadrettet kommer jeg til at skære benhårdt ind til benet på alle tænkelige måder, for at frigive tid og energi til det der betyder mest for mig. Jeg er en person der tror meget på de mennesker jeg omgåes, tror på det bedste i dem. Jeg tror på det er vigtigt at bakke hinanden op og ønske hinanden godt, og ikke være led og ked af det går andre bedre, end det går en selv.

Det kan være svært i Danmark at glæde sig på andres vegne, men kan man ikke det, så er det en selv der er i ubalance og så må man altså gøre noget ved det – og løsningen er ikke at træde op på andres skuldre eller malke dem for det man ikke selv formåede. Moral og etik vil for mig til enhver tid vinde over business og penge, det er bare så grimt i min verden at sige “det er jo business”, den sætning dækker som regel over en handling personen godt selv ved, ikke er fair. Man kan sagtens lave forretninger og være et godt menneske, men det er imponerende hvor mange der vil være bekendt at være et røvhul så snart de lugter cash de har let adgang til – og som ikke er deres. Er min erfaring.

Men nu er der ryddet op rent mentalt, og det gav mig mod til også at frigive noget mere tid, som jo sker ved salget af Blogly, som jeg er meget stolt over. Det må man nemlig gerne være. Mange har spurgt hvad jeg så skal lave nu? Well… Den faste læser vil nok vide at jeg har svært ved at sidde stille og altid har mange ting på tapetet, så det kan jeg garantere jeg ikke kommer til. Jeg har masser at se til og spændende samarbejder der allerede nu er planlagt ind i 2019. Og så siger alle de clairvoyanter, uafhængigt af hinanden, jeg kommer i nærheden af, at der står en lille dreng og venter på at komme ind i familien – og han er begyndt at trippe nu! Så måske jeg skal bruge lidt energi på at finde hans far i stedet for at finde bunden i mailboxen.

Jeg er så glad, lettet og ON FIRE! Tak for jer ♥ 

 

Lige som jeg skrev sidste sætning, kom jeg i tanke om denne sang som jeg satte på og den gik lige i maven på mig, så den deler jeg lige med jer. Kender I ikke den følelse af en sang lige rammer? Hvilken rammer dig lige nu?

 

 

Næste indlæg

Den kan blive din...