Julen i Byrsted 2017

IT’S ON!!!

3fc79b43-fd40-4acf-b4e6-828b594498bd

Det har været en fed, fed jul i Jylland, og nu skal køleskabet herhjemme fyldes op til de næste par dage henover nytår. Det bliver sparsomt og uden fristelser. Den står på hardcore sukker/fedt/alkohol afvænning lige med det samme! Det er ikke fordi jeg synes det er sjovt, men det kan jo ikke fortsætte og den står lige om lidt på all-inclusive hvor jeg håber en anelse fornuft guider mig gennem fristelserne – lad os nu se!

Jeg havde min første træning efter julen i går med Herman, som startede ud med at tæske mig med dagens Ekstra Bladet der afslørede mit indtag af julegodter og øl. Så var stilen lissom lagt… Av, av!

Jeg har booket ham til hveranden dag indtil vi rejser, og meningen er jeg løber de andre dage. Jeg har dog ikke været ude i dag, da jeg er øm i hele kroppen og har haft migræne – min krop skriger på sukker og straffer mig!

Det er møg kedeligt, men den står på grøntsager, kød, æggehvider og hjemmelavede ingefærshots. Tomaterne og de små æbler er mit “slik”, og kettlebells som jeg også fandt på hylderne er gode til lunches og maveøvelser. 2018 skal bare starte godt!

7e688c88-7aac-4ba7-af84-d239091187d4

Image Map

Næste indlæg

Julen i Byrsted 2017