Kære kommende kæreste, jeg har et ønske...

Hjælp mig hurtigt: Hvad ville I gøre??

IMG_5402What to do??

Hollie Nolia har fødselsdag på torsdag d. 5. oktober, hvor hun fylder 5 år. Det glæder hun sig meget til! Lørdag holder vi fest for familien og torsdag kommer børnehaven, altså holder vi to fødselsdage.

Men, men… Jeg er sådan lidt i tvivl om jeg skal bytte om på hendes fødselsdag. Altså ikke festerne, men selve den store dag. Hun har længe talt ned til mormor kommer lørdag, som er det største for hende, og jeg ved bare at hun blir sådan lidt “jamen det er ikke min rigtige fødselsdag”.

Jeg vil jo bare at barnet skal have den eller bedste dag hun kan få, og det sprudler inde i hende. Det ville det helt sikkert gøre hvis det var hendes rigtige fødselsdag i morgen, hvor familien er her. Torsdag kommer børnehaven, jo jo, det blir helt vidunderligt – men ikke så godt som hvis familien havde været her.

Jeg har jo flyttet hendes fødselsdag før, da jeg sidste år var i Afrika på selve dagen, så spørgsmålet er om jeg skal gøre det igen? Hun er åbenbart i tvivl om hvilken dag der er den ægte-ægte dag, og da hun kommer hjem her til morgen overvejer jeg at lyve big time og sige det er i morgen hun har fødselsdag, og så bare holder fest torsdag. Jeg ved godt man ikke bør lyve og alt det der, men det gør jeg nu ret tit alligevel, så det skal ikke være det der holder mig tilbage.

Lyve, sandhed, lyve, sandhed….??? ♥

Ps: Hun har i øvrigt skiftet tema, så ingen Pippi, men Ariel/Disney prinsesse tema. Så det får hun jo..

Næste indlæg

Kære kommende kæreste, jeg har et ønske...