I mener det sgu...

Jeg har jul på hjernen! Hjælp mig lidt…

imageAt falde i søvn til en hvid have, gør ikke min julestemning mindre. Jeg er allerede all in, og jeg lover jer for der bliver pyntet op, så det står til klar 1. advent. Jep, det er allerede d. 27 nov. i år. Julen bliver lang og dejlig 🙂

Nu var jeg så heldig at få sommerhusstemningen i huset i sommers, og nu skal det jo så stå sin prøve, om jeg kan få det til at blive den hyggelige vinterhytte jeg forestiller mig. Jeg går ikke ned på julen, det lover jeg! Jeg skal ha’ fundet mig det perfekte træ, som holder i en måned. Det bliver naturligvis et i plastik, og jeg har set et med sne og lys som jeg er vild med. Det er bare lidt pebret, så overvejer lige. Jeg tror farverne skal være hvid, sølv og guld, og så med det klassiske gran, og en aaaanelse rød hist og pist. Og grå, jeg elsker den grå uldfarve. Jeg mangler altså også en form for et gevir over terrassedøren, hmmmm… Er det for meget? Jeg har umiddelbart ikke lyst til at lave noget som helst andet end at jule. I det jeg er en anelse på skrump disse dage, så var Hollie Nolia indlagt til æbleskiver da hun kom hjem fra børnehave. Det skulle lige forklares, at det ikke er æbler, men smager som pandekager, bare runde som bolde. Hun elskede det!

Det bliver så sjovt med nisser og julemanden i år, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre for hende. Hun skal ha’ sig en rigtig sok, så jeg kan liste pakker i den, og vi kan stille mælk og cookies frem. Men er der ikke noget med en drillenisse og en lille dør? Hvad er det egentlig for noget, og hvad gørI?

Næste indlæg

I mener det sgu...