Større læber??

Hvad har hun tænkt sig???

IMG_2234IMG_2234

ENDELIG sover Hollie Nolia igennem – halleluja!! Det har jeg jo bare ventet på i sådan ca. 1 år, otte måneder, 21 dage, 18 timer og 4 min. But who’s counting…?

Jeg kan nu sove helt fra hun falder i søvn ved 22 tiden (hun kommer i seng kl 20), og så til hun vågner 7:15.

Det er jo så dejligt, agtigt. Eller. Altså, jeg tænker… Hvad så nu?? Skal hun så bare sove inde i hendes egen seng, på hendes eget værelse, 15 meter væk HELE natten?!! Vil hun ikke hellere ind til mig, hvor vi ligger og putter, kan mærke hinanden og høre hinandens åndedræt. Vide at den anden er i live, og er lige der ved siden af. Savner hun mig ikke? Ikke bare lidt? For jeg savner satme godt nok hende, hvis nogen skulle være i tvivl!!! 🙂 🙂

Næste indlæg

Større læber??