Mine summervibes favoritter...

Hjælp, hvad skal jeg vælge? Her er før-billedet…

image

Annonce

Sådan her ser mit indgangsparti ud nu. Jeg elsker det, og synes det er pænt, men materialerne trænger til at blive skiftet. Det kan godt være jeg godt kan lide at bestemme selv, men nogle gange har jeg ret svært ved at tage en beslutning, og jeg ombestemmer mig hele tiden. Skal de vende den ene eller den anden vej… JEG VED DET IKKEEEEE!!!

Jeg har beslutte mig for at rive hele terrassen ned, og få lavet en ny. I starten syntes jeg det så enormt charmerende ud med lidt slidt træ. Sådan lidt sommerhus casual agtigt. Det ændrede sig hurtigt da jeg så Hollie Nolias små bare fusser ile hen over huller, splinter og løse brædder. Der er virkelig meget træværk omkring huset, og alt sammen trængte til at blive malet. Jeg kan eddermame love for jeg ikke skal male noget som helst, og efter en pæn udskrivning til malerarbejde, var den konto lissom malket. Efter jeg er blevet husejer er ordet “vedligeholdelsesfrit” mit yndlingsord.

image

Jeg valgte derfor nogle vedligeholdelsesfrie terrassebrædder fra Kirkedal Komposit. Jeg var egentlig ved at lave en ordre på nogle, men da jeg så ringede for at spørge om et råd, fik jeg at vide der var en helt ny udgave der var massiv. Der plejer at være hulrum i brædderne nemlig. Bum bum, så blev jeg lige opgraderet til den nye slags, hvor heldig må man være 🙂

Nu har jeg så bare det dilemma, at jeg ikke ved hvilken vej jeg skal vende dem. Der er en side hvor det er træ-struktur, den vil jeg hvert fald have opad ovre på terrassen, men bør jeg vende den rillede op, ovre på vores indgangsareal? Jeg kan bedst lide det med træ-struktur… Men… Hvad synes I?? Min veninde har lige fået lagt det samme som mig, hun valgt den side jeg også bedst kan lide, men så kender jeg en mand der har den anden, rillede side op. Er det en mand/kvinde ting, eller? HJÆÆÆÆÆLP!!

image

OBS! Når jeg har været i dialog med et firma, fået ekstra hjælp, er blevet opgraderet eller har fået rabat, noterer jeg som annonce – det betyder IKKE nødvendigvis det er en betalt reklame. Jeg er tvunget til at markere stort set alle indlæg som annonce, når jeg nævner et produkt, for ikke at blive mistænkeliggjort. Irriterende, men nødvendigt. 

Næste indlæg

Mine summervibes favoritter...