Nu som figur i My Little Pony filmen

Kære kommende kæreste, jeg har et ønske…

IMG_5723

Reklamelinks

En ting man hurtigt finder ud af som single er, hvad man søger og ønsker i en partner, men i den grad også hvad man ikke kan affinde sig med. Jeg synes selv jeg gør mig umage på mange punkter, men ved også godt at jeg har nogle (måske store) mangler – f.eks. i et køkken 😉

En ting jeg har undret mig over ved flere tidligere kærester, og som har kostet en del skænderier, har været det med dårlig ånde. Alle har jo til tider drageånde, især når man vågner, men så gør de fleste også noget ud ved det, altså børster tænder. Det troede jeg vitterligt ALLE gjorde hver morgen, men to af mine tidligere kærester nægtede simpelthen at børste tænder om morgenen… Jeg jeg skulle nærmest også tvinge parfume på dem. I kid you not, det var simpelthen et issue! Jeg går med den tro (eller håb) om at jeg er den eneste der har kendt mænd der ikke børster tænder om morgenen, jeg ville aldrig selv komme ud ad døren uden. Ville I??

Jeg har, især efter jeg var gravid, en utrolig skærpet lugtesans og dufte betyder utrolig meget for mig. En mands duft og ånde har stor betydning og efter jeg har opdaget hvor meget, er jeg ret opmærksom på det, også når det gælder mig selv.

Nu er jeg jo “on the market” og jeg tror helt naturligt man lige opper sig en smule når man er single, jeg gør hvert fald. Der bliver shoppet nyt lingeri, ny parfume, detoxet og trænet lidt ekstra… Og så er hygiejnen i top! Jeg gider ikke være den der sidder med dårlig ånde i taxaen hjem sent på aftenen, fordi jeg har været ude at spise og drikke drinks, men jo selvfølgelig ikke render rundt med en tandbørste i lommen. Sikke et kit vi skulle ha’!

Jeg fik, helt flabet, et “held & lykke” kit af nogle veninder, som indeholdt en del single-affekter. Det var ment som sjov, det ved jeg godt, men op til flere af dem viste sig nu at være ganske effektive. En af dem var SB12 mundskyl mod dårlig ånde, der går ind og neutraliserer svovlgasserne, der giver netop giver dårlig ånde.

Jeg har under streng diæt før oplevet at få dårlig ånde, men det er faktisk sjældent noget man selv opdager synes jeg, da man vænner sig til sine egne lugte uden at tænke over det. Men faktisk får op mod halvdelen af alle mænd og kvinder på et tidspunkt dårlig ånde, uden årsagen er at man er uhygiejnisk. Man kan heldigvis nemt gøre noget ved det. Hvis man bruger SB12 mundskyl morgen og aften er man dækket godt ind, da sådan et skyl giver 12 timers frisk ånde. Har man f.eks. en kæreste der pure nægter at børste tænder om morgenen, kunne man jo stikke ham (eller hende) sådan en mundskyl. Gad vide hvor mange forhold det kunne ha’ reddet for mig, haha!?

Jeg gør det, at hvis jeg skal ud på en date eller bare en glad aften i byen, så skyller jeg munden hjemmefra, så jeg er godt dækket ind til hvad end der måtte ske. I andre lande er det lige så normalt at bruge mundskyl som at tage parfume på inden du går ud ad døren – skal vi lige se at komme med på dén tak 😉

SB12 forhandles i Føtex, Bilka, Matas og på Apoteket

Næste indlæg

Nu som figur i My Little Pony filmen