Nu med kontor!!!!

Nu med hobby!!

IMG_7211IMG_7211

Jeg bliver nogle gange spurgt hvad min hobby er… Hobby?!! Det ved jeg simpelthen ikke, jeg har faktisk bare altid gjort alt for, at mit liv var min hobby. At jeg bruger min tid på de ting jeg elsker og brænder for, som f.eks. at blogge osv… Og det har simpelthen kunnet lade sig gøre. Hvor heldig er jeg lige 🙂

Men nu tror jeg altså at jeg har fået mig en vaske ægte hobby, som jeg ikke har haft siden jeg havde lille Musse. Min pony. Ja, havde også en der hed Mascha, men det behøver vi ikke lige komme ind på nu. Det er slet ikke så selvoptaget som det lyder, haha!! Næhhh, jeg er simpelthen blevet glad for bobler. Altså champagne. Jo, jo bevares… Det har jeg da altid været (i dén grad), men altså de uåbnede flasker. Jeg har lige handlet lidt nye flasker, da jeg ville fejre vores nye kontor samt nogle andre spændende ting, men stod så i den noget akavede situation, at jeg nægtede at poppe flasken – det ligner mig jo lissom ikke 😉

Jeg synes bare de er så smukke de flasker, og elsker at kigge på dem. Lidt ligesom parfumeflakoner. Så nu tror jeg, at jeg vil til at samle lidt. Skal nok sætte mig lidt mere ind i det her, men kan mærke begejstringen, og så holder jeg ved den.

IMG_7210

Det var bla. denne flaske jeg lige havde hentet hos min champagne-pusher fra Lovedrinks. Den er en krydsning af mine to yndlings fra Moët. Nectar og Rosé. Jeg ved ikke hvordan den smager, og nu nænner jeg fandme ikke at åbne den!! Så fjollet 🙂

En læser har efterspurgt rabat på nytårschampagne, og det arbejder jeg på! (stay tuned)

PicMonkey Collage-5

Jeg plejer altid at drikke Cristal champagne og spise sushi til nytår, og nu er den flaske også i hus… Men åbnes?? Ahhh. En anden jeg gerne vil have på hylden er denne her. Har ikek smagt den, men den er da bare SÅ flot (og dyr), ik…

Christal / Armand deBrignac / Moët

file_46_1

*Jeg ligner efterhånden en omvandrende reklame for Moët, det er jeg desværre IKKE!

Næste indlæg

Nu med kontor!!!!